Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 518516
Aprovació definitiva de la revisió del catàleg de protecció del patrimoni històric d’Es Castell (exp. pgm-2017-000003)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell Insular de Menorca, en sessió de caràcter ordinari de 19 de juliol de 2021, adoptà el següent acord:

PRIMER. Aprovar definitivament la revisió del Catàleg de protecció del patrimoni històric des Castell (CPPHEC) d'acord amb les prescripcions següents:

  1.  S'ha d'eliminar la fotografia de la “informació gràfica complementària” a la fitxa CAC-E01 del TOM IV “Catàleg de patrimoni etnològic” o bé incorporar-ne una corresponent a cala Corb.

  2.  S'ha d'incorporar el codi CAC “Cala Corb” a la llista dels codis d'identificació per al municipi des Castell enumerats a l'apartat 3.2.1 de la Memòria.

  3.  S'ha d'incorporar al plànol de la delimitació de l'entorn de protecció en la fitxa del bé etnològic (SDR-E01) corresponent a la pedrera de Robadones.

  4.  S'ha d'incorporar el plànol de la delimitació de l'entorn de protecció en la fitxa del bé arqueològic (TRE-01) corresponent a l'Estància des Talaiot.

  5.  S'ha de corregir el plànol 2 de 3 introduint la línia de delimitació única de l'entorn de protecció de la zona paleontològica CSE-P00 Punta des Migjorn a sa Cigonya.

  6.  S'ha d'incorporar el número de registre de BIC: 07064 - 57 - 001495 – CSE-P00 a la fitxa de la zona paleontològica Punta des Migjorn a Sa Cigonya (CSEP00).

  7.  S'ha de corregir la titularitat de l'immoble a la fitxa CAS-A30, del TOM V del Catàleg de protecció: allà on diu «Privat» ha de dir «Públic» i allí on diu «Estado Ministerio de Defensa» ha de dir «Administració General de l'Estat».

SEGON. Comunicar al Ministeri de Cultura l'aprovació definitiva del Catàleg per tal que, si escau, s'iniciï el corresponent procediment de la declaració com a patrimoni històric protegit de la caserna de cala Corb del Ministeri de Defensa.

Contra l'acord precedent, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar, en el termini de dos mesos a partir de l'endemà del dia que es publiqui aquest edicte al Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

Tot això sens perjudici que pugueu utilitzar qualsevol altre recurs que considereu procedent en dret.

Tot l'anterior s'ajusta a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula de la jurisdicció contenciosa administrativa, i a la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Finalment, escau d'indicar que la interposició dels recursos pertinents no suspèn l'eficàcia de la resolució impugnada ni interromp els terminis que se'n puguin derivar, excepte que l'autoritat competent ho acordi expressament.

 

Maó, 22 de setembre de 2021

El cap de secció d'Urbanisme Mateu Martínez Martínez

 

 

Documents annexos (inclouen les prescripcions aprovades)

CATÀLEG DE PATRIMONI HISTÒRIC DEL MUNICIPI DES CASTELL

NORMATIVA

TOM II. FITXES I PLÀNOLS DE SITUACIÓ DEL CATÀLEG

TOM III. FITXES I PLÀNOLS DE SITUACIÓ DEL CATÀLEG

TOM IV. FITXES I PLÀNOLS DE SITUACIÓ DEL CATÀLEG

TOM V. FITXES I PLÀNOLS DE SITUACIÓ DEL CATÀLEG

CARTOGRAFIA GENERAL

PLÀNOL 1. TERME MUNICIPAL DES CASTELL NORD. DIN A1 escala 1/5000

PLÀNOL 2. TERME MUNICIPAL DES CASTELL SUD. DIN A1 escala 1/5000

PLÀNOL 3. NUCLI URBÀ DES CASTELL. DIN A1 escala 1/2000

Documents adjunts