desc_1 trans carnet jove.png

QUÈ ÉS EL CARNET JOVE? 

EL CARNET JOVE

El Carnet Jove és la targeta que t'obre les portes d'avantatges i descomptes a les Illes Balears, a la resta d'Espanya i a molts països d'Europa en transports, cursos, espectacles, museus, allotjaments... i molt més!

- Edat: de 12 a 30 anys
- Preu: GRATUÏT
- Vigència: 4 anys

La targeta personal i intransferible que te permet gaudir de tots els descomptes i avantatges associats al Programa del Carnet Jove Europeu. 

Tramita'l en línia a la web i a l’app del Carnet Jove de les Illes Balears, a partir dels 14 anys en el següent enllaç. ENLLAÇ

Si teniu 12 o 13 anys, heu d'emetre el Carnet Jove mitjançant l'enviament de la sol·licitud signada pel pare, mare o tutor/a, amb certificat digital a info@carnetjoveillesbalears.org. Si no teniu certificat electrònic, podeu signar la sol·licitud de puny i lletra i enviar-la a l'Institut Balear de la Joventut a través d'una oficina de registre.
Sol·licitud

Podeu consultar les oficines de registre aquí. També podeu presentar la sol·licitud original o enviar-la per correu postal a l'Institut Balear de la Joventut al Velòdrom Illes Balears, al Carrer de l'Uruguai, s/n, 07010 de Palma. Una vegada tramitat el Carnet Jove, el rebreu per correu postal.

EL CARNET JOVE FINANCER

(Temporalment no disponible a partir de l'1 de gener de 2024)

La targeta personal i intransferible que te permet gaudir de tots els descomptes i avantatges associats al Programa del Carnet Jove Europeu, en les mateixes condicions que el Carnet Jove, i que, a més, es pot fer servir com una targeta financera en distintes modalitats i com a mitjà de pagament.

A partir de l'1 de gener de 2024, no es pot emetre temporalment el Carnet Jove financer. Si ja sou titulars d'un Carnet Jove financer segueix operatiu sense cap canvi.

El Carnet Jove a Europa

El Carnet Jove de les Illes Balears forma part de l’Associació Europea del Carnet Jove, EYCA, integrada per més de 60 organitzacions en més de 30 països europeus i amb més de 60.000 descomptes i avantatges.

Avantatges i descomptes

Gaudeix dels descomptes que t'ofereix el Carnet Jove en diferents àmbits a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

A més, te pots descarregar l’aplicació mòbil del Carnet Jove de les Illes Balears per poder dur els descomptes i el Carnet Jove digital sempre amb tu.

ENLLAÇ A LA WEB OFICIAL DEL CARNET JOVE DE LES ILLES BALEARS

En el següent enllaç accediràs a la plataforma digital del Carnet Jove de les Illes Balears on descobriràs tot el món al que tens accès amb el teu Carnet Jove, així com tots mitjans per treure't el Carnet Jove si encara no disposes d'ell. 

desc_web carnet jove nova.jpg