CAMPAMENT DE LA VICTÒRIA

El campament de la Victòria està ubicat al terme municipal d'Alcúdia (Mallorca) dins d’una de les zones verges de més valor natural i paisatgístic de les Illes Balears, declarada Àrea Natural d’Especial Interès (ANEI).

desc_web campament victoria.png

 

Disposa de diverses instal·lacions, com ara menjador i banys coberts, àrea ampla d’acampada amb porxos, piques i zona per rentar roba, dues pistes poliesportives, rocòdrom, zona de tir amb arc i grans espais oberts a l’aire lliure.

Tant per la localització com per les instal·lacions, que permeten dur a terme diverses activitats lúdiques i esportives amb un contacte directe amb la natura, és un espai ideal per organitzar-hi colònies, sortides escolars, estades esportives o trobades de grups familiars, així com per practicar senderisme o activitats aquàtiques.

Situat a la península de la Victòria, al nord-est de l’illa de Mallorca, al terme municipal d’Alcúdia, és un espai privilegiat en un entorn de mar i muntanya declarat àrea natural d’especial interès (ANEI). Així, ens permet gaudir d’una de les zones verges de més valor natural i paisatgístic de les nostres illes.

Disposa de serveis d’allotjament i manutenció, ja sigui en règim d’allotjament i desdejuni, mitja pensió o pensió completa. També hi ha la possibilitat de reservar pícnic amb avís previ.

Serveis disponibles

  • Dutxes
  • Wifi
  • Zones comunes
  • Apte per a famílies i infants

En fer una reserva, l’usuari es compromet a complir tot el que disposa la normativa vigent. 

No s’admeten reserves individuals.

Adreçes d’interés
http://www.alcudia.net/ajuntament/ca


Informació de contacte:

  • Camí vell de la Victòria km 4,5 s/n   07400   Alcúdia

Podeu fer la reserva de les diferents instal·lacions que gestiona l'IBJOVE, així com consultar els preus:

RESERVA I PREUS Pàgina Web


IMATGES

desc_DJI_0974.JPG

desc_DJI_0980.JPG

desc_DJI_0981.JPG

desc_DJI_0982.jpg

desc_DJI_0986.jpg

desc_DJI_0994.JPG

desc_IMG_2280-HDR.jpg

desc_IMG_2339-HDR.jpg

desc_IMG_2427-HDR.jpg

desc_IMG_2469-HDR.jpg

desc_IMG_2490-HDR.jpg