A partir del dimarts, 23 d'abril s'obrin les inscripcions dels Camps de Voluntariat de les Illes Balears

Termini obert d'inscripcions als camps de voluntariat nacionals i internacionals.

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres al telèfon 971 178 965 o a través del correu electrònic participacio@ibjove.net

Vídeo explicatiu sobre els Camps de Voluntariat. VIDEO

 

CAMPS DE VOLUNTARIAT DE L'IBJOVE

Un camp de voluntariat és una activitat en la qual un grup de joves, d’entre 15 i 30 anys, de diferents comunitats autònomes o d’altres països, es comprometen voluntàriament i desinteressadament a desenvolupar, durant un període mínim de dues setmanes, un treball de projecció social que reverteixi en benefici de la comunitat en la qual té lloc, que es combina amb activitats complementàries.

Els camps de voluntariat ofereixen la possibilitat de conèixer nous llocs i formes de cultura, a més de compartir experiències i col·laborar amb altres joves de realitats diferents.

Els camps de voluntariat constitueixen un mitjà per fomentar valors com la convivència, la tolerància, la solidaritat, la participació, l’aprenentatge intercultural, etc.

Els projectes que es duen a terme són majoritàriament de rehabilitació de patrimoni històric, mediambientals, culturals/artístics, d’acció comunitària i intervenció social, etc.

Inclouen l’allotjament, la manutenció, el material necessari per dur a terme la tasca i la realització d’activitats complementàries col·lectives de caràcter sociocultural.

No inclouen el transport d’anada i tornada al lloc de realització del projecte ni les despeses que no derivin directament de l’activitat.

Els camps de voluntariat a les Illes Balears es fan a diferents municipis i, a més de joves de les Balears, hi poden participar joves d’altres CA.

FITXES DELS CAMPS DE VOLUNTARIAT A LES ILLES BALEARS

IB-1 IGUALTAT AMB ACCIÓ: CONSTRUINT UN FUTUR JUST PDF

IB-2 EDUCACIÓ AMBIENTAL 2024 PDF

IB-3 PROMOCIONANT LA CULTURA AMB FETS PDF

IB-4 EDUCANT AMB L’EXEMPLE PDF

IB-6 ARQUEOLOGIA AL CASTELL D'ALARÓ PDF

IB-8 IGUALTAT REAL: POSADA AMB PRÀCTICA A INCA PDF

INSCRIPCIÓ CAMPS DE VOLUNTARIAT ILLES BALEARS Pàgina Web

CAMPS DE VOLUNTARIAT INTERNACIONAL

Tens entre 18 i 30 anys? Vols conèixer altres cultures i pobles mentre ajudes als altres? Pots fer-ho gràcies al Programa de Camps de Voluntariat Internacionals(SVI), amb el qual joves del nostre país poden realitzar projectes de voluntariat d'uns quinze dies de durada a diferents països del món.

Els camps de voluntariat internacionals per a joves tenen com a fi enfortir l'aprenentatge intercultural, el desenvolupament personal i el reforç dels valors solidaris, al mateix temps que exerceixes el teu treball com a voluntari.

Enllaç per veure l'oferta de Camps de voluntariat a nivell estatal i internacionals. 

CAMPS DE VOLUNTARIAT INTERNACIONALS Pàgina Web

CAMPS DE VOLUNTARIAT NACIONALS 

Els camps de voluntariat nacionals són aquells radicats a altres comunitats autònomes. Hi poden participar joves de totes les comunitats autònomes. 

Enllaç per veure l'oferta de Camps de voluntariat a nivell estatal i internacionals. 

CAMPS DE VOLUNTARIAT NACIONALS Pàgina Web