Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 282607
Bases generals per a la selecció de personal funcionari interí i laboral no fix al servei de l'Ajuntament de Marratxí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Decret de l'Alcaldia núm. 2020/2023 de data 20 d'abril de 2023, en ús de les competències atorgades per l'article 21.1.g de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les bases del règim local, s'aproven les bases generals per a la selecció del personal funcionari interí i laboral no fix al servei de l'Ajuntament de Marratxí, en els termes següents:

Atès que el procediment selectiu emprat fins al moment per a seleccionar el personal funcionari interí i laboral no fix es regia per unes bases generals aprovades mitjançant Decret de l'Alcaldia núm. 3548/2020 de 6 d'octubre de 2020 (BOIB núm. 197 de 19 de novembre de 2020), bases generals que pel transcurs del temps necessiten determinades modificacions per adaptar-les a la realitat actual (modificació del sistema de presentació de sol·licituds i mèrits als efectes d'evitar tràmits presencials i presentació de documentació física innecessària, ...).

Atès que des del Negociat de Recursos Humans s'ha elaborat una proposta de modificació de les bases generals de selecció del personal funcionari interí i laboral no fix que recullen noves exigències establertes a nivell normatiu, racionalitzant i agilitzant alguns aspectes de funcionament dels processos selectius a realitzar per l'Ajuntament de Marratxí.

Atès que en virtut del que es disposa a l'article 37.1.c del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refús de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (TREBEP) es necessària la negociació dels sistemes generals d'accés als llocs de feina de l'Administració amb els òrgans representatius dels empleats públics que tinguin atribuïda aquesta competència (Mesa general de negociació).

Considerant que les bases objecte d'aprovació mitjançant el present Decret varen ser aprovades en reunió de la Mesa general de negociació de data 4 d'abril de 2023.

Considerant que l'article 21.1.g de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, atribueix al senyor batle la competència per a l'aprovació de les bases per a la selecció del personal al servei de l'Ajuntament.

A la vista dels anteriors antecedents de fet i fonaments de dret aquesta Alcaldia te a bé en emetre el següent DECRET

1. Aprovar les bases generals del procediment selectiu del personal funcionari interí i laboral no fix i que s'adjunten a aquesta Resolució com a annex I.

2. Aprovar el barem de mèrits que regiran aquests processos selectius, que consten a l'annex II.

3. Aprovar els criteris de gestió de les borses de treball generades per l'aplicació d'aquestes bases, que consten a l'annex III.

4. Fer pública la informació sobre protecció de dades que figura a l'annex IV.

5. Publicar aquesta resolució i els seus annexos en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra l'esmentada resolució, podrà interposar el recurs de reposició que s'estableix als articles 52 LRBRL i 123 LPAC, en el termini d'un mes comptador de l'endemà de la publicació de la present resolució.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat si transcorregués altre mes sense que es notifiqui la seva resolució.

Contra el resolt en el recurs de reposició, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu en el termini de DOS MESOS comptador de l'endemà de la notificació de l'acte si aquest fos exprés. Si no ho fos, el termini serà de SIS MESOS comptadors des del dia següent a aquell, en que, d'acord amb la seva normativa específica, es produís l'acte presumpte.

No obstant, podrà utilitzar qualsevol altre recurs si ho creu convenient.

Ho mana i signa el senyor batle D. Miquel Cabot Rodríguez. Dono fe.

 

Marratxí, 21 d'abril de 2023 El batle Miquel Cabot Rodríguez

Documents adjunts