Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 349149
Modificació de les bases de les convocatòries corresponents al procés d'estabilització de l'ocupació temporal 2022 de l'Ajuntament de Calvià respecte a la classificació de les places d'Ajudant, grup C, subgrup C1 (BOIB núm. 152, de 22 de novembre de 2022)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució de Batlia

Fets

1. En data 26 de maig de 2022, en el BOIB núm. 68, es va publicar el decret d'aprovació de l'oferta d'ocupació pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal i l'oferta d'ocupació pública ordinària per al 2022 d'aquest ajuntament.

2. El 15 de setembre de 2022, es va publicar en el BOIB núm. 121, la primera modificació de l'oferta d'ocupació pública d'estabilització i de l'oferta d'ocupació pública ordinària per al 2022 d'aquest ajuntament. Aquesta modificació va afectar les places d'auxiliar administratiu/a i de tècnic d'administració general.

3. En data 15 de novembre de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 147 una modificació de l'oferta d'ocupació pública d'estabilització per al 2022 d'aquest ajuntament, en la qual es va resoldre que 2 de les 5 places d'administratiu/a d'administració general passaven a ser d'administració general i especial al mateix temps, ja que les funcions de les places així ho determina.

4. En data 22 de novembre de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 152 la Resolució del tinent de batle delegat de Serveis Generals i Infraestructures, per la que s'aprovaven les bases que regiran les convocatòries corresponents al procés d'estabilització, juntament amb la relació de places que es convoquen (annex 6).

5. El 29 de novembre de 2022, es va publicar en el BOIB Núm. 155, la primera correcció d'errors materials observats en la versió en català de la publicació en el BOIB Núm.152, de 22 de novembre de 2022, de la Resolució del Tinent d'Alcalde Delegat de Serveis Generals i Infraestructures per la qual es van aprovar les bases que regirien les convocatòries corresponents al procés d'estabilització de l'ocupació temporal 2022 de l'Ajuntament de Calvià.

6. El 3 de desembre de 2022, es va publicar en el BOIB Núm. 157, la segona correcció d'errors materials observats de la publicació en el BOIB Núm.152, de 22 de novembre de 2022, de la Resolució del Tinent d'Alcalde Delegat de Serveis Generals i Infraestructures per la qual es van aprovar les bases que regirien les convocatòries corresponents al procés d'estabilització de l'ocupació temporal 2022 de l'Ajuntament de Calvià.

7. El 13 de desembre de 2022, es va publicar en el BOE núm. 298, la Resolució del tinent d'alcalde delegat de Serveis Generals i infraestructures, mitjançant la qual es convocaven les places corresponents al procés d'estabilització de l'Ajuntament de Calvià.

8. El 14 de desembre de 2022, es va obrir el termini de sol·licitud de participació en els processos selectius de les places relacionades en l'annex 6 de les bases publicades i esmentades en el punt 4.

9. El 28 de gener de 2023, es va publicar en el BOIB Núm. 13, la tercera correcció d'errors materials observats de la publicació en el BOIB Núm.152, de 22 de novembre de 2022, de la Resolució del Tinent d'Alcalde Delegat de Serveis Generals i Infraestructures per la qual es van aprovar les bases que regirien les convocatòries corresponents al procés d'estabilització de l'ocupació temporal 2022 de l'Ajuntament de Calvià.

10. L'11 d'abril de 2023, es va publicar en el BOIB Núm. 46, la tercera modificació de l'oferta d'ocupació pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal del Ajuntament de Calvià, publicada el 26 de maig de 2022, en el BOIB Núm. 68, relativa a les places d'administratiu/a, grup C, subgrup C1, concretament referent al sistema d'accés establert per a l'accés a les seves respectives convocatòries. Aquesta modificació va afectar també la publicació en el BOIB Núm.152, de 22 de novembre de 2022, de la Resolució del Tinent d'Alcalde Delegat de Serveis Generals i Infraestructures per la qual es van aprovar les bases que regirien les convocatòries corresponents al procés d'estabilització de l'ocupació temporal 2022 del Ajuntament de Calvià i en conseqüència es van anul·lar 3 dels 4 processos selectius que ja s'havien posat en marxa per a cobrir 4 de les 5 places de administratiu/va, grup C, subgrup C1, esmentades anteriorment. En l'actualitat la nova convocatòria d'aquestes places està pendent de publicació en el BOE.

11. Dies previs a la redacció de la present resolució, es va detectar un nou error material de la publicació en el BOIB Núm.152, de 22 de novembre de 2022, de la Resolució del Tinent d'Alcalde Delegat de Serveis Generals i Infraestructures per la qual es van aprovar les bases que regirien les convocatòries corresponents al procés d'estabilització de l'ocupació temporal 2022 del Ajuntament de Calvià. Concretament l'error afecta a l'annex 2 de tal manera que

On diu:

GRUP

SUBGRUP

ESCALA

SUBESCALA

CLASSE

DENOMINACIÓ DE LA PLAÇA

CONCURS

C

C1

Administració especial.

Serveis especials.

Comeses especials.

Ajudant de obres.

1

Ajudant d'electricista.

1

Ajudant de taller.

1

Ajudant de senyalització

1

Ha de dir:

GRUP

SUBGRUP

ESCALA

SUBESCALA

CLASSE

DENOMINACIÓ DE LA PLAÇA

CONCURS

C

C1

Administració especial.

Serveis especials.

Personal de oficis.

Ajudant de obres.

1

Ajudant d'electricista.

1

Ajudant de taller.

1

Ajudant de senyalització

1

Per tot el que s'ha exposat, aquesta Tinença de Batlia, en virtut de la facultat que li confereix l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril de les Bases de Règim Local, dicta la següent

RESOLUCIÓ

Primer.- Modificar la publicació en el BOIB Núm.152, de 22 de novembre de 2022, de la Resolució del Tinent d'Alcalde Delegat de Serveis Generals i Infraestructures per la qual es van aprovar les bases que regirien les convocatòries corresponents al procés d'estabilització de l'ocupació temporal 2022 de l'Ajuntament de Calvià. Concretament l'annex 2 de tal manera que

On diu:

GRUP

SUBGRUP

ESCALA

SUBESCALA

CLASSE

DENOMINACIÓ DE LA PLAÇA

CONCURS

C

C1

Administració especial.

Serveis especials.

Comeses especials.

Ajudant de obres.

1

Ajudant d'electricista.

1

Ajudant de taller.

1

Ajudant de senyalització

1

Ha de dir:

GRUP

SUBGRUP

ESCALA

SUBESCALA

CLASSE

DENOMINACIÓ DE LA PLAÇA

CONCURS

C

C1

Administració especial.

Serveis especials.

Personal de oficis.

Ajudant de obres.

1

Ajudant d'electricista.

1

Ajudant de taller.

1

Ajudant de senyalització

1

 

Calvià, a la data de la signatura electrònica (23 de maig de 2023)

El tinent de batle delegat de Serves Generals i Infraestructures Joan Recasens Oliver (Delegació per Resolució de Batlia de 17/06/2019)