Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 347721
Modificació de l'article 15 del conveni col·lectiu del personal laboral de l'Ajuntament de Sant Josep

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En la sessió celebrada en la data a 25 de maig de 2023, el Ple de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, es va adoptar el següent acord, aprovat per unanimitat:

Aprovar la modificació de l'article 15 del Capítol II del Conveni col·lectiu per al personal laboral de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, que quedaria redactat de la següent manera:

Article 15. Contractació externa:

1. Quan un lloc de treball no hagi pogut ser cobert pels procediments establerts en el present capítol, l'Ajuntament de Sant Josep, si ho estima oportú, procedirà a cobrir-lo provisionalment d'acord amb allò establert a la legislació vigent en matèria de contractació fins a la seva supressió o cobertura definitiva.

2. Excepcionalment i prèvia motivació es podrà encomanar al Servei d'Ocupació de les Illes Balears el procés de difusió de l'Oferta d'ocupació de personal laboral, sempre que es donin, acumulativament, els següents supòsits de fet:

a) Existeixi una borsa de treball vigent, degudament constituïda a l'efecte, que es trobi exhaurida per manca d'aspirants.

b) La persona seleccionada no podrà ser contractada per un període superior a sis mesos. Aquest període es podrà ampliar a un any en cas que es tracti de places de naturalesa no estructural.

c) S'haurà de publicar l'anunci de l'oferta al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia. Per seleccionar el personal laboral no permanent dins l'àmbit de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, en els casos excepcionalment prevists, l'Ajuntament haurà de presentar al SOIB un certificat que acrediti aquesta circumstància.

 

(Signat electrònicament: 25 de maig de 2023

El batle Ángel Luis Guerrero Domínguez)