Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

Núm. 347018
Resolució de la Presidenta de l'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE), de correcció d’errades de la Resolució de la Presidenta de l'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE), d’aprovació de la Llista definitiva de les sol·licituds admeses i excloses, en relació a la convocatòria del procés excepcional d’estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant l'Acord del Consell de Direcció de l'Institut Balear de la Joventut (d'ara endavant IBJOVE) de 22 de maig de 2022, es va aprovar l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'IBJOVE, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOIB núm. 69, de 28 de maig de 2022)

2. Posteriorment, mitjançant Acord del Consell d'Administració de l'IBJOVE, de 23 de novembre de 2022, es va aprovar la modificació de l'Acord del Consell de Direcció de l'IBJOVE de 22 de maig de 2022, relatiu a l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'IBJOVE en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, (BOIB núm. 160, de 10 de desembre de 2022)

3. El dia 29 de desembre de 2022, es va publicar la convocatòria del procés excepcional d'estabilització (OPE) mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE.

4. El dia 28 de gener de 2023, es va publicar la Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE, de correcció d'errades de la Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE, de 22 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE. 

5. D'acord amb l'establert a l'apartat 8.2 de les Bases especifiques de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització (OPE), que preveu un termini de presentació de sol·licituds de trenta dies hàbils comptadors a partir de la publicació de la Convocatòria al Web de l'Ens, aquest termini va finalitzar el passat 13 de febrer de 2023.

6. D'acord amb l'establert a l'apartat 9.1. de les Bases especifiques abans esmentades, que estableix un termini màxim de dos mesos comptador des que acabi el termini de presentació de sol·licituds, el dia 22 de març de 2023, la Presidenta de l'IBJOVE va emetre la Resolució d'aprovació de la Llista provisional de sol·licituds admeses i excloses per cada una de les categories/especialitats convocades, en relació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per cobrir les places del personal de l'IBJOVE.

7. D'acord amb l'apartat 9.2. de les Bases específiques, les persones interessades varen disposar d'un termini de set dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació de la llista provisional, per esmenar el defecte o adjuntar el document que sigui preceptiu, per la qual cosa, el termini esmentat va finalitzar el  31 de març de 2023.

De les vint i una esmenes presentades dins termini per un total de 18 persones, totes varen ser acceptades, excepte una d'elles.

8. El dia 6 de maig de 2023,  es va publicar al BOIB d'acord amb l'apartat 9.3. de les Bases específiques, la Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE, d'aprovació de la Llista definitiva de les persones aspirants admeses i excloses, en relació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE, (BOIB núm. 58, de 6 de maig)

9. Un cop publicada la Llista  definitiva de les sol·licituds  admeses i excloses, en relació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE, s'ha detectat una errada de transcripció a la categoria/especialitat Tècnic/a de grau superior-especialitat jurídic consistent en què el nom d'una de les persones candidates no coincideix amb l'indicat a l'Annex 5 (sol·licitud d'inscripció) aportat en el seu moment per la interessada.

En concret, una de les candidates està identificada com Adrover Moyano, Maria del Carmen, quan d'acord amb la documentació aportada per la interessada, s'acredita que el nom i llinatges que han de figurar a la Llista esmentada, és Adrover Moyano, Juana María.

Per aquest motiu, és necessari esmenar aquesta errada de transcripció que afecta al nom de la candidata participant a l'OPE de l'IBJOVE.

Fonaments Jurídics

1. La Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

2. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques que té per objecte els requisits de validesa i eficàcia dels actes administratius del procediment administratiu comú a totes les administracions públiques.

3. La Llei 5/2022, de 8 de juliol, de polítiques de Joventut de les Illes Balears.    

4. La Disposició final tercera, de la Llei 6/2023, de 16 de març, d'àrees municipals d'impuls comercial de les Illes Balears, que modifica la Llei 5/2022, de 8 de juliol, que preveu que les potestats atribuïdes a l'IBJOVE les han d'exercir les persones que n'ocupen la presidència i la vicepresidència i també el consell d'administració de l'entitat, d'acord amb els estatuts.

5. El Decret Llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

6. L'Acord del Consell de Direcció de l'Institut Balear de la Joventut  de 22 de maig de 2022, d'aprovació de l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'IBJOVE, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOIB núm. 69, de 28 de maig de 2022)

7. L'Acord del Consell d'Administració de l'IBJOVE, de 23 de novembre de 2022, d'aprovació de la modificació de l'acord del Consell de Direcció de l'IBJOVE de 22 de maig de 2022, de l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'IBJOVE, en el marc de la Llei 20/2021 del 28 de desembre, (BOIB núm. 160, de 10 de desembre de 2022) 

8. La Convocatòria del procés excepcional d'estabilització (OPE) mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE (BOIB núm.169 de 29 desembre de 2022)

9.  La Resolució de la Presidenta de l'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE), de correcció d'errades de la Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE, de 22 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE. (BOIB núm.13 de 28 de gener de 2023)

10. La Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE del dia 22 de març de 2023, d'aprovació de la Llista provisional de sol·licituds admeses i excloses en relació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per cobrir les places del personal de L'IBJOVE.

11. La Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE de dia 2 de maig de 2023, d'aprovació de la Llista definitiva de sol·licituds admeses i excloses en relació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per cobrir les places del personal de l'IBJOVE, publicada al (BOIB núm. 58, de 6 de maig)

12. El Decret 32/2006, de 31 de març, pel qual es regula l'Institut Balear de la Joventut (BOIB núm. 51, de 6 d'abril), modificat pel Decret 77/2008, de 4 de juliol (BOIB núm. 96, de 10 de juliol); pel Decret 123/2010, de 17 de desembre (BOIB núm. 190, de 30 de desembre), i pel Decret 23/2018, de 6 de juliol (BOIB núm. 84, de 7 de juliol), estableix al seu article 6 que el president o la presidenta és l'òrgan superior d'administració i govern de l'IBJOVE i el càrrec recau en el director o la directora general competent en matèria de joventut del Govern de les Illes Balears. 

13. Decret 51/2019, de 5 de juliol, pel qual es disposa el nomenament dels alts càrrecs i directors generals de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, on es nomena a la Sra. Marta Carrió Palou, directora general d'Infància, Joventut i Famílies.

Per tot això 

RESOLC

1. Esmenar l'errada inclosa a la Llista definitiva de persones admeses i excloses e la categoria/especialitat Tècnic/a de grau superior-especialitat jurídic, esmentada al punt 9 dels Fets, en els termes següents: 

Allà on diu:

Adrover Moyano, Maria del Carmen

 

Ha de dir:

Adrover Moyano, Juana María

2. Publicar al BOIB i a la Web de l'IBJOVE http://ibjove.caib.es, la Llista definitiva de les sol·licituds admeses i excloses degudament esmenada en els termes indicats al punt 1 de la present Resolució, en relació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE.

La llista definitiva en relació a les dades corresponents a la resta de persones candidates, es manté en els mateixos termes respecte a la publicada el passat dia 6 de maig de 2023 al BOIB núm. 58. 

3. Comunicar la present Resolució al Tribunal qualificador grup A assignat a la categoria/especialitat Tècnic/a de grau superior-especialitat jurídic així com, notificar a la persona candidata interessada objecte de la correcció nominativa.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la Presidenta de l'Institut Balear de la Joventut en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (25 de maig de 2023)

La presidenta de l'IBJOVE Marta Carrió Palou