Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 347000
Resolució del director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) per la qual es modifica la composició dels membres dels òrgans de selecció de la convocatòria del procés selectiu d’estabilització mitjançant concurs extraordinari de mèrits de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.En data 17 de desembre es va publicar al BOIB núm. 164 la Resolució del director general de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

2. En data 20 d'abril de 2023 es va publicar la Resolució per la qual es nomenen els membres dels òrgans de selecció  de la convocatòria del procés selectiu d'estabilització mitjançant concurs extraordinari de mèrits de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

3. El Sr. Carlos Lapuente Serra, vocal 1 titular del Tribunal dels grups C i D del procés selectiu d'estabilització mitjançant concurs extraordinari de mèrits de l'EPRTVIB, ha al·legat motiu de renúncia per formar part del Tribunal, el qual ha estat acceptat, per tractar-se d'una causa excepcional i degudament justificada.

La Sra. Mª Fernanda Hernández Dos Reis, vocal 1 suplent dels grups C i D del procés selectiu d'estabilització mitjançant concurs extraordinari de mèrits de l'EPRTVIB, atès que en data 21 d'abril de 2023 amb motiu de les noves eleccions sindicals de l'EPRTVIB, dita treballadora va passar a formar part de la representació legal dels treballadors i treballadores de l'Ens, motiu pel qual  no pot ser nomenada com a membre del tribunal de processos de selecció.

Fonaments de dret

1. Article 44, de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i art. 55 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

2. Article 13 del Decret 27/1994.

Per tot això,

Resolc

1.Modificar la composició dels membres dels òrgans de selecció del procés d'estabilització establert a l'annex de la Resolució publicada en el BOIB núm. 50, de 20 d'abril de 2023 per la qual s'anomenen els membres dels òrgans de selecció del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

2. Es designa com a nou vocal 1 del Tribunal dels grups C i D del procés selectiu d'estabilització mitjançant concurs extraordinari de mèrits de l'EPRTVIB, a la Sra. Magdalena Siquier Salvà i com a suplent del vocal 1 del Tribunal dels grups C i D, al Sr. Joan Sebastià Trias Bosch.

3. Establir la composició del Tribunal a l'annex d'aquesta resolució.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el director de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar demanda davant la jurisdicció social de Palma en el termini de dos mesos des de la publicació, d'acord amb l'article 10.4 a) i concordants de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social. 

 

(Signat electrònicament: 25 de maig de 2023)

El director general de l'EPRTVIB Andreu Manresa Monserrat

 

 

ANNEX ÒRGAN DE SELECCIÓ (GRUP C I D)

President/a : Alfons García Tortella, documentalista d'IB3 Televisió adscrit a la UNITAT DE PRODUCCIÓ PRÒPIA de l'EPRTVIB

Suplent de president/a: Rosalia Gomez Sanchez, documentalista d'IB3 Televisió adscrita a la UNITAT DE PRODUCCIÓ PRÒPIA de l'EPRTVIB

 

Vocal 1 titular: MAGDALENA SIQUIER SALVÀ, administrativa d'IB3 Televisió adscrita a la UNITAT DE CONTRACTACIÓ I COMPRES DE L'EPRTVIB

Vocal 1 suplent: JOAN SEBASTIÀ TRIAS BOSCH, productor musical d'IB3 Televisió, adscrit a la UNITAT DE PROGRAMES DE RÀDIO DE L'EPRTVIB

 

Vocal 2 titular: Santiago Lezcano Romaguera, coordinador d'Audiències, adscrit a la UNITAT D'Antena de la Direcció de televisió de l'EPRTVIB

Vocal 2 suplent: Cristina Massana Cunill, administrativa, adscrita a la UNITAT de Publicitat i màrqueting de l'EPRTVIB