Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 344927
Conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Formentera i l’empresa Sercomisa-Trasmapi per al centre d’esports nàutics de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió de caràcter Ordinari de 27 d'abril de 2023, celebrada en forma presencial, va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

(...)

Primer.- APROVAR el conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Formentera i SERCOMISA-TRASMAPI per donar suport al Centre d'Esports Nàutics de Formentera que s'adjunta a aquesta proposta com Annex I.

Segon.- FACULTAR a la senyora Presidenta del Consell Insular de Formentera, perquè una vegada estigui aprovat aquest conveni, el pugui signar, segons l'estipulat a l'article 21 de la Llei 4/2022, de 28 de juny de consells insulars.

Tercer.- NOTIFICAR el següent acord a les persones interessades.

Quart.- DONAR COMPTE del present acord a l'àrea d'esports, al departament d'intervenció i a l'àrea de secretaria del Consell Insular de Formentera, als efectes oportuns.

ANNEX I CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE CIF I SERCOMISA 

REUNITS

D'una part, la senyora Ana Juan Torres, major d'edat, veïna de Formentera, domiciliada a la plaça de la Constitució núm. 1 a Formentera, amb Document Nacional d'Identitat núm. ***5248**.

El Sr. Rafael Cardona Viuda, amb DNI ***4368**, major d'edat, veí d´Eivissa, gerent de Servicios y concesiones Marítimas ibicencas SA (SERCOMISA),en nom i representació d´aquesta amb CIF A07066749 domiciliat a C/Aragó nº 71 Eivissa.

INTERVENEN

La Sra. Ana Juan Torres, com a presidenta del Consell Insular de Formentera, actuant en nom i representació d'aquesta Corporació, amb CIF P0702400C i amb domicili a la plaça de la Constitució núm. 1, de Sant Francesc Xavier (Formentera), en virtut de l'Acte del Ple del Consell Insular de Formentera de data 15 d´octubre de 2021, d'acord amb l'article 136 del Reglament Orgànic del Consell Insular de Formentera (ROC) i en virtut de l'article 21.1.b) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, de la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, de règim electoral general i de l'article 21 de la llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, assistit pel secretari de la Corporació, el Sr. Angel C. Navarro Sánchez, de conformitat amb l'article 161 del ROC.

El Sr. Rafael Cardona Viuda, Gerent de Servicios y Concesiones Marítimas ibicencas SA (Sercomisa),en nom i representació d´aquesta amb CIF:A07066749 C/Aragó nº 71 d'Eivissa.

Ambdues parts, que actuen en representació de les seues respectives entitats i es reconeixen mútuament plena capacitat jurídica per obrar,

EXPOSEN

Primer.- L'article 70.9 de la Llei orgànica 2/1983, de 25 de febrer, modificada per la Llei orgànica 1/2007, de 28 de febrer, de reforma de l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears, estableix que una de les competències pròpies dels Consells Insulars és: “Esport i lleure. Foment i promoció de les activitats esportives i de lleure.”

Segon.- Atès que el  Consell Insular de Formentera considera que les activitats esportives en l'àmbit nàutic són de gran importància en la nostra identitat de societat illenca i ha cregut oportú continuar avançant amb les actuacions relatives al Centre d'Esports Nàutics a Formentera.

Tercer.- L'empresa SERCOMISA-TRASMAPI valora la tasca de promoció i foment de l'esport del Consell Insular de Formentera i el seu compromís en els diferents àmbits esportius, i també la publicitat per impulsar activitats com l'esport li pot repercutir favorablement.

Quart.- El Consell Insular de Formentera realitza una important tasca esportiva, tal com ha demostrat en crear el citat Centre d'Esports Nàutics a Formentera, on es durà a terme la iniciació esportiva en aquest àmbit i a tal efecte vol seguir impulsant la millora dels serveis, dels elements nàutics per a l'ensenyament, la seguretat i salvament per a la pràctica dels esports nàutics.

Cinquè.- Des de l'empresa SERCOMISA-TRASMAPI es vol col·laborar amb el citat Centre d'Esports Nàutics, amb totes les conseqüències positives que aquesta actuació comporti per a la pròpia empresa en particular en matèria de publicitat, i també per al Consell Insular de Formentera.

Que és del comú interès d'ambdues parts compareixents concertar un conveni de col·laboració de conformitat amb les següents:

ESTIPULACIONS

Primera. Objecte del conveni

L'empresa SERCOMISA s'obliga a col·laborar amb les activitats esportives del Consell Insular de Formentera i així possibilitar la millora dels serveis, dels elements nàutics per a l'ensenyament, la seguretat i salvament per a la pràctica dels esports nàutics a les instal·lacions del Centre d'Esports Nàutics, on el Consell Insular de Formentera assumirà la Direcció i coordinació Tècnica del Centre d'Esports Nàutics.

Segona.- Vigència

La vigència del present conveni serà de dos anys, a comptar des de la data de firma i fins al 31 de maig del 2025, prorrogable per dos anys més, és a dir fins al 31 de maig de 2027, sempre i quan les dues parts donin la seva conformitat per escrit.

Tercera.- Aportació del col·laborador

Per a l'execució del conveni present, SERCOMISA-TRASMAPI es compromet a fer una aportació en espècie en material nàutic per valor de 7.000€ (set mil euros) inclòs l'IVA corresponent, mantenint el servei de transport marítim entre Eivissa i Formentera en els vaixells de l'empresa, de persones, vehicles i mercaderies relacionades amb activitats del Centre d'Esports Nàutics de Formentera, sempre que sigui sol·licitat per l'Àrea d'Esports del Consell Insular de Formentera en la forma i els terminis que marqui l'empresa SERCOMISA-TRASMAPI.

Quarta.-  Difusió de la participació

La signatura del conveni es realitzarà en un acte públic, en el qual el Consell Insular de Formentera es compromet a donar difusió a l'empresa SERCOMISA-TRASMAPI, en virtut del conveni establert.

El Consell Insular de Formentera es compromet a posar totes les notícies que estiguin relacionades amb el Centre d'Esports Nàutics de Formentera i  l'empresa SERCOMISA-TRASMAPI en les xarxes socials de Facebook. A més, es compromet a incloure el logo de l'empresa SERCOMISA-TRASMAPI com a col·laborador, en un lloc visible al material i equipaments esportius, i al material gràfic d'informació i publicitat del Centre d'Esports Nàutics de Formentera. Per últim, s'ha d'incloure un banner de publicitat de l'empresa SERCOMISA-TRASMAPI al web del Centre d'Esports Nàutics Formentera i vincle de la seua web.

Quinta.- Propietat intel·lectual

SERCOMISA -TRASMAPI manifesta que és l´únic titular dels drets de propietat intel·lectual de les marques o logotips que incloguin els materials que hagi de difondre el col·laborador i per tant no es podran modificar ni alterar, ni tampoc utilitzar per altres finalitats diferents a les establertes en el present conveni.

Sisena. - Naturalesa jurídica

Aquest conveni de col•laboració té la naturalesa prevista en l'article 6.2 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes de sector públic, i per tant, està exclòs de l'àmbit de la seva aplicació i es regeix per les seves clàusules i per les normes administratives que siguin aplicables.

Setena.- Resolució de conflictes

Aquest conveni es podrà resoldre, amb audiència prèvia de les parts, entre d'altres, per les causes següents:

  • El mutu acord entre les parts, que s'ha de formalitzar per escrit
  • L'incompliment de les obligacions essencials de les parts.

En el cas que la resolució del conveni es produís per l'incompliment per part del Consell Insular de Formentera, aquest haurà de reintegrar la quantitat econòmica aportada en espècie en material nàutic en concepte de col·laborador a l'empresa SERCOMISA-TRASMAPI.

Vuitena.- Jurisdicció i competència

Les parts acorden que tota controvèrsia o discrepància, qüestió o reclamació resultants de l'execució o interpretació de el present conveni o relacionats amb ell, directa o indirectament, es resoldran definitivament de forma consensuada entre les parts. En cas de no poder arribar a cap acord les qüestions litigioses que puguin derivar-se de la interpretació, l'execució i, si s'escau, la resolució d'aquest conveni s'han de sotmetre a la jurisdicció contenciosa administrativa, segons l'establert a la Llei 29 / 1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa."

I en prova de conformitat, ambdues parts signen aquest conveni de col·laboració per duplicat.

La presidenta del Consell Insular de Formentera

 

Per l'empresa SERCOMISA

Sra. Ana Juan Torres

 

Sr. Rafael Cardona Viuda

Davant meu, el secretari

Ángel c. Navarro Sánchez

La qual cosa es fa públic per coneixement

 

Formentera, 24 de maig de 2023

La presidenta Ana Juan Torres