Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'INNOVACIÓ EMPRESARIAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 344546
Resolució del president de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), a proposta de la directora gerent de l’IDI, per constituir una borsa de personal interí del procés selectiu relatiu a la convocatòria per torn lliure d’un lloc de treball de tècnic/a superior jurídic/a

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 17 de maig de 2023, la directora gerent de l'IDI ha formulat la proposta de resolució següent:

Fets

1. El 3 de març de 2022 es va dictar la resolució del president de l'IDI per la qual s'aprova la convocatòria, les bases, els exercicis, el temari, el barem de mèrits i el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés per torn lliure en un lloc de treball de tècnic/a superior jurídic/a de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears, IDI  (BOIB núm. 33, de 5 de març de 2022).

2. El 21 de desembre de 2022 es va dictar la resolució del president de l'IDI (BOIB núm. 167, de 24 de desembre de 2022) per la qual estableix el llistat definitiu dels aspirants que han superat el procés selectiu relatiu a la convocatòria esmentada en el primer punt.

3. Segons el que s'estableix en l'apartat 15 de la convocatòria esmentada en el marc d'aquest procés selectiu es preveia la creació d'una borsa de personal interí integrada pels aspirants que haguessin aprovat algun exercici d'oposició en aquest procés, per una vigència màxima de tres anys des de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, una vegada adjudicat el lloc de feina de tècnic/a superior jurídic/a.

4. El 22 de març de 2023, mitjançant Resolució del president de l'IDI, s'adjudica un lloc de treball de tècnic/a superior jurídic/a a la persona aspirant que ha obtingut la millor puntuació de la llista definitiva del concurs oposició d'aquest procés (BOIB núm. 38 de 25 de març de 2023).

Fonaments de dret

1. El Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, de 30 d'octubre, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre (en endavant, TREBEP).

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

3. La Llei 6/2018, de 3 de juliol, de pressuposts generals de l'Estat per a l'any 2018.

4. La Llei 19/2019, de 30 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. El Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, aprovat pel Decret 27/1994, d'11 de març.

6. El Decret 6/2021, de 22 de febrer, pel qual s'aprova el text consolidat dels Estatuts de l'entitat pública empresarial Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears (BOIB núm. 26, de 23 de febrer de 2021).

7. El V Conveni col·lectiu del personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

8. El Decret 11/2017, de 24 de març, d'exigència de coneixements de la llengua catalana en els procediments selectius d'accés a la funció pública i per ocupar llocs de treball de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Proposta de resolució

Propòs al president de l'IDI que dicti una resolució en els termes següents:

1. Aprovar la llista definitiva de les persones admeses per ordre de prelació, que formen part de la borsa de personal interí que han superat algun exercici d'oposició en el procés selectiu de tècnic/a superior jurídic/a, en els termes que estableix l'annex I d'aquesta Resolució, per cobrir possibles vacants que es puguin produir.

2. Aquesta borsa tindrà una vigència màxima de tres anys des de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Publicar la borsa en el tauler d'anuncis i web de l'IDI i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el president de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), en el termini d'un mes comptador des de l'endemà que s'hagi publicar la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós-administratiu de Palma, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (18 de maig de 2023)

El president de l'IDI Juan Pedro Yllanes Suárez

Palma, en data de la signatura electrònica (17 de maig de 2023)

La directora gerent proposant Mariona Luis Tomás

 

ANNEX I Llista definitiva de les persones admeses per ordre de prelació que formen part de la borsa de treball de tècnic/a superior jurídic/a de l'IDI

Ordre

Aspirants

DNI

1

Mateu Cuart P.

***6565**

2

Irene Perez S.

***3558**

3

Alejandro Nevado F.

***6396**

4

Sara Encina C.

***1336**

5

Yasmina J. Dengra M.

***5825**