Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 344430
Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es corregeix l’error de la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 23 de març de 2023, per la qual es convoquen les ajudes de minimis per al finançament de capital circulant en els sectors agrari i pesquer, corresponents a l’exercici 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 30 de març del 2023 es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 40 la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 23 de març de 2023, per la qual es convoquen les ajudes de minimis per al finançament de capital circulant en els sectors agrari i pesquer, corresponents a l'exercici 2023.

Després d'haver-se publicat la resolució, es va detectar un error de sentit en el punt 2.3 de l'apartat quart, en relació amb els interessos de préstec pactats a la pòlissa, pel que fa al que estableix el punt 1.c de l'apartat cinquè. Per tant, s'ha de corregir l'error, d'acord amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, en virtut del que estableix l'article 6.1.g del Decret 64/2005, de 10 de juny, de creació del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears, i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Es modifica la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 23 de març de 2023, per la qual es convoquen les ajudes de minimis per al finançament de capital circulant en els sectors agrari i pesquer, corresponents a l'exercici 2023, publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 40, de 30 de març de 2023, en el sentit següent:

1. Al punt 2.3 de l'apartat quart, on diu:

«2.3 Els interessos del préstec corresponents a la part del diferencial pactat en la pòlissa.»

Ha de dir:

«2.3 Els interessos del préstec pactats en la pòlissa.»

Segon

Aquesta resolució s'ha de comunicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 23 de maig de 2023

La presidenta del FOGAIBA María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño