Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, FUNCIÓ PÚBLICA I IGUALTAT

Núm. 338572
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual se sotmet a informació pública l’Avantprojecte de llei de la unificació per l’absorció del Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Balears per part del Col·legi Oficial d’Economistes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 8 d'abril de 2022, la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat ordenà l'inici del procediment de l'Avantprojecte de llei de la unificació per l'absorció del Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Balears per part del Col·legi Oficial d'Economistes de les Illes Balears, i es va designar òrgan responsable del procediment la Direcció General de Relacions Institucionals i Cooperació Local.

2. Atesa la naturalesa de la matèria regulada, la Direcció General de Relacions Institucionals i Cooperació Local ha proposat sotmetre a informació pública l'Avantprojecte de llei, publicar-ne l'anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i facilitar la participació ciutadana.

Per tot això, i atesa la naturalesa de la disposició, dict la següent

Resolució

1. Sotmetre l'Avantprojecte de llei de la unificació per l'absorció del Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Balears per part del Col·legi Oficial d'Economistes de les Illes Balears a informació pública i posar-lo a disposició de les persones interessades, per consultar-lo, a les oficines de la la Direcció General de Relacions Institucionals i Cooperació Local de la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat (c. de Sant Pere, 3, Palma), al web del Portal de Transparència i també a la pàgina web de la mateixa Conselleria (http://cpresidencia.caib.es/) i al web de participació ciutadana (http://participaciociutadana.caib.es) del Govern de les Illes Balears.

2. Fixar el termini d'informació pública fins al 20 de maig de 2023 (inclòs), per tal que els ciutadans puguin presentar, fins a aquesta data, les al·legacions, les aportacions o els suggeriments que estimin pertinents pels mitjans següents:

a) Per via telemàtica simplificada utilitzant el formulari web del Portal de Participació Ciutadana del Govern de les Illes Balears, que permet presentar aportacions sense la necessitat de disposar de certificat electrònic o DNI electrònic, però no emet justificant de recepció del contingut enviat. No obstant això, sempre que les aportacions presentades mitjançant aquest formulari web contenguin la identificació de la persona o l'entitat que les fa, s'inclouran en l'expedient d'elaboració normativa.

b) Per via telemàtica ordinària, si es disposa de certificat digital o DNI electrònic, mitjançant el tràmit del procediment de consulta prèvia a l'elaboració d'un projecte de decret de la Seu Electrònica, adreçades a la Direcció General de Relacions Institucionals i Cooperació Local (DIR3 A04035951).

c) Presencialment, si es tracta d'una persona física no obligada a relacionar-se electrònicament amb l'Administració (d'acord amb l'article 14.2.c) de la Llei 39/2015), també es poden presentar les aportacions mitjançant un escrit adreçat a la Direcció General de Relacions Institucionals i Cooperació Local (DIR 3 A04035951), en el Registre del passeig de Sagrera, 2, de Palma, o a qualsevol dels llocs que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

3. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, (signat electrònicament: 11 de maig de 2023)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez