Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS

Núm. 311922
Extracte de les bases reguladores de la convocatòria per a la participació dels i les joves al programa «Compta amb jo! 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

M. Carolina Marquès Portella, Alcaldessa de l'Ajuntament de Sant Lluís, fa públic l'extracte de l'acord de la Junta de Govern Local de dia 09/05/2023, per la qual s'aproven les bases reguladores de la convocatòria per a la participació dels i les joves al programa «Compta amb jo! 2023»

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet del qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de subvencions:

http://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatorias/693817

Primer. Objecte de la convocatòria: L'objecte d'aquestes bases és fomentar l'estat actiu de la joventut durant l'estiu a través d'un aprenentatge pràctic i no formal d'un servei a una entitat, empresa, comerç o associació del municipi, relacionat amb els seus interessos, per identificar les seves habilitats i capacitats durant el servei que realitzaran voluntàriament i acompanyats d'un mentor/a de l'entitat col·laboradora.

Segon. Beneficiaris: Podran participar les persones de 14 a 17 anys que compleixin els requisits establerts al punt quart de les bases reguladores.

Tercer. Bases Reguladores: Bases reguladores de la convocatòria per a la participació dels i les joves al programa «Compta amb jo! 2023»

Cambra. Crèdit de la convocatòria: El crèdit per aquesta convocatòria és de 8.000,00 euros

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds: del 15 al 25 de maig de 2023

Sisè. Import de l'ajut: 120,00 €

 

Sant Lluís, (signat electrònicament:10 de maig de 2023)

L'alcaldessa presidenta  M. Carolina Marquès Portella