Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I RELACIONS EXTERIORS

Núm. 308361
Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors de 4 de maig de 2023 per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el primer quadrimestre de l’any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Fonaments de dret

1. El Decret 9/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, modificat pel Decret 8/2021, de 13 de febrer, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors en el primer quadrimestre de l'any 2023:

— Conveni marc de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, mitjançant la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, i la UIB, en matèria de relacions exteriors i Unió Europea.

— Conveni entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a través de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, i la Fundació Toni Catany sobre la cessió de l'ús de l'immoble on s'ha d'ubicar el denominat Centre Internacional de Fotografia Toni Catany a la Fundació Toni Catany.

— Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la societat de garantia recíproca de les Illes Balears ISBA, SGR, pel qual es regula la col·laboració en la tramitació dels ajuts derivats de la convocatòria per a l'any 2023 d'ajuts als emprenedors i a les empreses amb activitat a les Illes Balears per cobrir les comissions d'obertura i d'estudi, els interessos i el cost de l'aval de societats de garantia recíproca per operacions de finançament d'inversions productives i de liquiditat, que pot ser objecte de cofinançament amb càrrec al Programa FEDER 2021-2027 de les Illes Balears, aprovada per la Resolució de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors de 30 de març de 2023.

 

Palma, 4 de maig de 2023

La consellera d'Hisenda  i Relacions Exteriors Rosario Sánchez Grau