Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 305357
Resolució del gerent de la Fundació per a l’Esport Balear per la qual es fa pública la designació de les presidències dels tribunals encarregats de dur a terme el procés selectiu de la convocatòria del procés d’estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l’Esport Balear i el resultat del sorteig de la resta de membres d’aquests tribunals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 30 de maig de 2022, el Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear aprova l'oferta pública d'estabilització corresponent al personal de la Fundació per a l'Esport Balear (BOIB núm. 71 de 31 de maig de 2022).

2. El 29 de desembre de 2022, es publica la Resolució de la presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear (BOIB núm. 169 de 29 de desembre de 2022).

3. El punt 19 de les bases de la convocatòria estableixen que els tribunals han d'estar constituïts, com a mínim, per tres membres titulars, amb el mateix nombre de suplents i s'ha de constituir un tribunal per a cada grup. Així mateix, el punt 19.1.3. determina que la composició dels tribunals s'ha de dur a terme d'acord amb les normes següents:

a. El president serà designat lliurement per la gerència de la Fundació per a l'Esport Balear.

b. Els vocals han de ser nomenats per sorteig entre el personal laboral en situació de servei actiu a la Fundació per a l'Esport Balear que pertanyin al grup de què es tracti.

c. La secretaria correspondrà a la persona designada per votació del tribunal entre les persones designades com a vocals.

4. En data 23 de març de 2023, el gerent de la Fundació per a l'Esport Balear, d'acord amb el punt 19.1.3., designa lliurement les presidents o presidentes dels diferents tribunals que s'han de constituir com a òrgans de selecció encarregats de dur a terme aquest procés selectiu.

5. En data 14 d'abril de 2023 es va dur a terme el sorteig dels quatre membres restants de cada tribunal (un per a cada grup), titulars i suplents. Segons consta a l'acta que deixa constància d'aquest sorteig, es determina que els membres sortejats seran membres tant dels tribunals per al concurs extraordinari de mèrits com per al concurs oposició.

6. Tal com estableix el punt 19.1.3 c) de les bases, la secretaria haurà de ser designada per votació del tribunal entre les persones designades com a vocals en aquest sorteig.

Per tot això, dict la següent:

RESOLUCIÓ

1. Publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al web de la Fundació per a l'esport Balear la següent relació:

Tribunal Grup B

  • Presidència titular: Eva Maria Milán Mateu, Responsable de logística
  • Presidència suplent: Carlos Lorenzo García Cerdà, Responsable de Psicologia Esportiva
  • Primer vocal: Miquel dels Sants Font Poquet, Responsable del Centre d'Interpretació de l'Esport de les Illes Balears.
  • Suplent del primer vocal: Miguel Ángel Calleja Verger, Responsable dels serveis financers
  • Segon vocal: Antonio Fernández Galiana, Tècnic en esport i integració social
  • Suplent del segon vocal: Francisco Villalonga Cañellas

Tribunal Grup C

  • Presidència titular: Sebastià Crespí Cañelles, Director tècnic programa de Motociclisme
  • Presidència suplent: Sebastià Pastor Rodríguez, Administratiu
  • Primer vocal: Rubén Román Cortés, Tècnic programa de Tennis
  • Suplent del primer vocal: Rafael Huete Lladó, Director tècnic adjunt programa de Natació
  • Segon vocal: Antoni Anglada Avilés, Tècnic programa de Piragüisme
  • Suplent del segon vocal: Pedro Mir Homar, Director tècnic programa de Gimnàstica artística femenina avançada

2. Instar les presidències dels tribunals publicats en aquesta Resolució a la convocatòria dels membres que els componen, per a la seva constitució.

3. Disposar, d'acord amb el punt 19.1.3 de les bases de la convocatòria que, un cop constituïts els tribunals, es procedeixi a la votació de les secretaries titulars i suplents d'entre les persones designades com a vocals.

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant de la presidenta de la Fundació per a l'Esport Balear en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de publicació, d'acord amb l'article 58.4 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, sens perjudici d'interposar-ne qualsevol altre que es consideri pertinent en defensa dels seus interessos.

 

Palma, data de la signatura digital (3 de maig de 2023)

El gerent Pere Joan March Ballester