Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 304965
Constitució de la borsa de treball de personal funcionari interí, tècnic/a auxiliar especialitat en administració de sistemes informàtics, escala administració especial, subescala tècnica auxiliar, grup C, subgrup C1, de l’Ajuntament de Santanyí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant aquest anunci es fa públic que, en data 14 d'abril de 2023, s'ha emès decret de Batlia, el tenor literal del qual disposa:

«Constitució de la borsa de treball de personal funcionari interí, tècnic/a auxiliar especialitat en administració de sistemes informàtics, escala administració especial, subescala tècnica auxiliar, grup C, subgrup C1, de l'Ajuntament de Santanyí

Antecedents

1. Vista la convocatòria del procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball de personal tècnic/-a auxiliar especialitat en administració de sistemes informàtics, escala administració especial, subescala tècnica auxiliar, grup C, subgrup C1, a l'Ajuntament de Santanyí, mitjançant concurs, les bases de la qual es van publicar en el BOIB núm. 159, de data 8 de desembre de 2022. 2. Vist que, en data 13 d'abril de 2023, s'ha publicat l'acta definitiva de resultats a la pàgina web de l'Ajuntament.

Per tot el que s´ha exposat, en virtut de les facultats que em són conferides per la legislació vigent, DISPÒS:

Primer. Constituir la borsa de treball de personal funcionari interí, tècnic/-a auxiliar especialitat en administració de sistemes informàtics, escala administració especial, subescala tècnica auxiliar, grup C, subgrup C1, a efectes de nomenaments per substituir les possibles baixes, permisos, llicències, així com nomenaments per exercir un excés de tasques, supòsits regulats als articles 10.1 b) i d), respectivament, del Reial Decret Legislatiu 5/2015, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic i l'article 15 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de les Illes Balears, amb l'ordre de prelació següent d'acord amb la puntuació obtinguda en el procés selectiu:

Ordre

Nom i Llinatges

DNI

Puntuació total

1

OLIVER PERELLÓ, MARIA ANTÒNIA

*8**676**

20,872

2

GAMUNDÍ FERRA, ANTONI

43***54**

19,500

3

BORDOY ESTELRICH, ANTONI

4**1***9W

17,313

4

RIGO BARCELÓ, TOMEU

*73**2**T

15,492

5

CARDELL VICH, BARTOMEU

**129**9*

14,692

6

FUSTER DE AGUILAR, ANDRÉS

*3**28**T

13,393

7

MARTORELL LLABRÉS, JOAN

**57**43*

13,140

8

GINARD MUNTANER, RAFEL

4**35***Z

1,500

Segon. Publicar l'anunci d'aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de la Corporació.»

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, alternativament, o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, davant la batlessa d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si s'optàs per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què es pugui exercitar qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

(Signat electrònicament: 17 d'abril de 2023) La batlessa Maria C. Pons Monserrat