Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 493391
Acord del ple del Consell Insular de dia 14 d'octubre de 2021, relatiu a l'aprovació definitiva de la Instrucció Tècnica IT-PTIM-03/2021, relativa a una execució de sentència i una Ordre Ministerial en matèria de DPMT al terme municipal de Ses Salines

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell de Mallorca, a proposta de la consellera executiva de Territori, adoptà en sessió ordinària de dia 14 d'octubre de 2021, el següent:

«Acord

1. Aprovar la Instrucció tècnica prevista en la Disposició addicional onzena del Pla territorial insular de Mallorca amb relació a una execució de sentència i una Ordre Ministerial en matèria de DPMT (IT-PTIM-03/2021), conformada per la documentació següent: Memòria, Annex 1 (Plànols antics anul·lats de la delimitació del DPMT), Annex 2 (Plànols vigents de la delimitació del DPMT) i, Annex 3 (Cartografia).

2. Donar per acomplida, pel que fa al contingut del Pla territorial insular de Mallorca (PTIM), la Sentència de l'Audiència Nacional, sala contenciosa, de 10 de desembre de 2009, núm. recurs 221/2008 i per adaptat l'esmentat PTIM a l'Ordre Ministerial de 2 d'octubre de 2018, que delimita la nova configuració del DPMT en execució de l'esmentada sentència.

3. Donar trasllat d'aquests acords a l'Ajuntament de ses Salines com a sol·licitant de l'elaboració de la Instrucció Tècnica, i a l'Associació per la Revitalització dels Centres Antics (ARCA), per la seva condició d'interessada en l'expedient.»

 

Palma, el dia de la signatura electrònica (19 d'octubre de 2021)

La consellera executiva de Territori Maria Antònia Garcias Roig

Documents adjunts