Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 3041
Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 15 de març de 2018 per la qual es corregeixen els errors observats en la Resolució de 5 de març de 2018 per la qual es van aprovar les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses de les proves selectives per accedir, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, al cos de gestió de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i s’afegeixen sis persones a la llista definitiva de persones aspirants admeses pel torn lliure

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució del 5 de març de 2018 es van aprovar les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes d’exclusió, de les proves selectives per accedir, pel torn lliure i pel torn d promoció interna, al cos de gestió de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 30, de 8 de març).

2. S’han  advertit uns errors en l’Annex 2 de la Resolució esmentada al punt anterior, relatiu a l’exclusió de sis persones aspirants per no haver presentat el certificat de capacitació de la Direcció General d’Atenció a la Dependència o organisme equivalent.

 Fonaments de dret

1. L’article 109.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que diu “Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d’ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

 2. L’article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot l’anterior dict la següent:

 

Resolució

1. Rectificar els errors advertits en la Resolució de 5 de març de 2018,  per la qual s’aproven les llistes definitives de persones admeses i excloses en el procediment selectiu per a l’ingrés al cos de gestió de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i afegir a l’Annex 1 (llista definitiva de persones aspirants admeses) sis  persones aspirants que constaven excloses i es declaren definitivament admeses.

2. Eliminar de l’Annex 2 (llista definitiva de persones aspirants excloses)  les persones esmentades a l’apartat anterior.

3.  Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears,  en el tauler d’anuncis de l’EBAP  i a la pàgina web www.oposicions.caib.es

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques en el termini d’un mes, comptador des de l’endemà d’haver-se publicat, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors des de l’endemà de la publicació, d’acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 15 de març  de 2018  

La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques

Catalina Cladera i Crespí

ANNEX 1
Correcció d’errades advertides

Llista definitiva de persones aspirants admeses

1.  S’afegeixen a la llista definitiva de persones aspirants admeses, les persones següents:

Cos de gestió Mallorca torn lliure

Nom                                                             DNI

GARCÍA POU, ESTHER ROSA                *4334

LAS PAYA, MARIA ESTHER                    *6396

MIR PAYERAS, PEDRONA ISABEL        *5241

RINCON ARCONADA, DAVID                 *7074

RODRÍGUEZ MARTÍNEZ, RAFAEL         *1698

TUR JAUME, SILVIA                                 *2709

ANNEX 2

Llista definitiva de persones aspirants excloses

2.  S’eliminen de la llista definitiva de persones aspirants excloses, les persones indicades al punt anterior.