Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 2960
Suspensió de la licitació del contracte del servei de gestió integral de biblioteques, dinamització i foment de la lectura a les biblioteques municipals de Son Cladera, Son Sardina, El Coll D’en Rabassa, Son Ximelis i Son Gotleu. Exp. 2018-016-A

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Anunci de suspensió de la licitació del contracte del  SERVEI DE GESTIÓ INTEGRAL DE BIBLIOTEQUES, DINAMITZACIÓ I FOMENT DE LA LECTURA A LES BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE SON CLADERA, SON SARDINA, EL COLL D’EN RABASSA, SON XIMELIS I SON GOTLEU.

Per providencia de batlia de dia 12 de març de 2018 s’acordà el següent: “1r.- Suspendre en aplicació de l’article 188.3) de la Llei Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, la licitació del SERVEI DE GESTIÓ INTEGRAL DE BIBLIOTEQUES, DINAMITZACIÓ I FOMENT DE LA LECTURA A LES BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE SON CLADERA, SON SARDINA, EL COLL D’EN RABASSA, SON XIMELIS I SON GOTLEU, publicada al  BOIB núm. 28 de dia 3 de març de 2018, ja que dins el terminis d’informació pública, que es va simultaniejar amb el de licitació, s’han interposat al·legacions. 2n.- Aquesta suspensió durarà fins que les al·legacions siguin resoltes mitjançant acord de la Junta de Govern. 3r.- Publicar aquesta providència en el BOIB, en el Perfil del Contractant i a la Plataforma de Contractació del Sector Públic.”

Palma, 15 de març de 2018

El cap de departament d’Interior

p.d. Decret de batlia núm. 3000 de 26 febrer de 2014

publicat al BOIB núm. 30, de 4 de març de 2014

Juan Carlos Sastre Sastre