Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 2945
Notificació de resolucions per les quals es donen de baixa diversos centres en el Registre de Centres i Entitats de Formació Professional per a l’Ocupació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es varen intentar notificar, sense èxit, diverses resolucions per les quals s’iniciaven procediments de baixa de diversos centres en el Registre de Centres i Entitats de Formació Professional per a l’Ocupació i es donava tràmit d’audiència prèvia per fer al·legacions i presentar els documents que es considerin pertinents.

Els procediments s’havien iniciat de conformitat amb l’article 16 de la Llei 30/2015, de 9 de setembre, per la qual es regula el Sistema de Formació Professional per a l’Ocupació, per indicis d’incompliment de l’obligació de mantenir les exigències tecnicopedagògiques, d’instal·lacions, equipaments i mitjans humans a tenir en compte per a les inscripcions i acreditacions del centre de formació, atès que s’ha intentat contactar amb el centre per informa-li d’un procediment de proves de competències clau i no ha estat  possible.

D’acord amb el que disposa l'article 44 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions públiques, també es varen notificar aquestes resolucions per mitjà de publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) i també per mitjà d’anunci en el tauler d’edictes dels ajuntaments corresponents al darrer domicili de les persones interessades. Es va donar un termini de 10 dies d’audiència prèvia, comptadors des de l'endemà de la publicació o de l’exposició en edictes, d’acord amb l’article 82 de la Llei 39/2015, amb l’advertiment que, si un cop transcorregut el termini no s’havia fet cap al·legació ni presentat cap justificació, es procediria a tramitar la resolució final de baixa.

El termini d’audiència concedit ha transcorregut sense que s’hagi presentat cap al·legació ni cap document justificatiu i, per tant, s’han dictat les resolucions finals de baixa.

Així doncs, ara es notifiquen les resolucions finals de baixa per posar-les en coneixement de les persones i entitats interessades, les quals es relacionen en l’annex I juntament amb les dades dels centres afectats per les resolucions.

Els expedients es troben a la seva disposició al Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) al Camí Vell de Bunyola, núm. 43, 1r, 07009 Palma, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

Contra aquestes resolucions –que exhaureixen la via administrativa– les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant del conseller de Treball, Comerç i Indústria en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la publicació o exposició en edictes, d’acord amb el que disposen l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’administració autonòmica de les Illes Balears i els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions públiques.

També poden interposar directament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos des de l’endemà de la publicació o exposició en edictes, d’acord amb l’establert en l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Palma, 8 de març de 2018

La cap del Servei de Planificació, Acreditacions i Certificats de Professionalitat,

Pilar Fuentes Alamán

 ANNEX I

Denominació del centre

Persona, física o jurídica, responsable

CIF/NIF

Adreça del centre

N. de cens

CONDUCTA FORMACION

ALINEA KNOWLEDGE SL

B66066044

C/MENESTRALS , 5  INCA

27067