Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 2916
Aprovar assignar retribucions a Regidor de l’ Ajuntament de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del disposat en el Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats locals, es publica en el BOIB el següent acord, adoptat per la Corporació Plenària en sessió ordinària de dia 22 de febrer actual:

“APROVAR ASSIGNAR RETRIBUCIONS A REGIDOR DE L’ AJUNTAMENT DE CALVIÀ

El Ple de la Corporació, reunit en sessió extraordinària en data 5 de febrer de 2018, va quedar assabentat de la renúncia del regidor de grup municipal Partit Socialista Obrer Espanyol (PSIB-PSOE), Antonio García Moles.

De conformitat amb el que estableix la legislació vigent, aquesta vacant ha estat substituïda per D. Marcos Pecos Quintans.

Vist l'anterior, tinc a bé elevar la següent

PROPOSTA

PRIMER.- D. Marcos Pecos Quintans exercirà el seu càrrec de Tinent d'Alcalde en règim de dedicació exclusiva, percebent la retribució bruta de 53.101'86 euros distribuïts en 10 pagues mensuals de 3.792'99 euros i 2 pagues mensuals de 7.585,98 euros els mesos de juny i desembre.

En conseqüència serà donat d’alta en el règim general de la Seguretat Social, assumint la Corporació el pagament de les quotes empresarials que corresponguin.

SEGON.- Aquest acord tindrà efectivitat des del dia 22 de febrer de 2018, i les quanties anteriorment esmentades s'abonaran amb càrrec a la partida 91200-1000000 del vigent pressupost, i seran actualitzades, si s'escau, amb ocasió de l'aprovació dels Pressupostos Municipals.

TERCER.- Publicar l’anterior acord en el BOIB i Tauló Municipal d’Anuncis.”

 

Calvià  9 / 03 / 2018

El Batle

Alfonso Rodríguez Badal