Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 2914
Decret pel qual es nomenen els membres de la Junta de Govern Local i tinents de batle de l'Ajuntament de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del disposat a l’article 44.2 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats locals, es publica en el BOIB el següent Decret, de data 23 de febrer de 2018:

“DECRET DE BATLIA

Per Resolució de Batlia de data 9 de febrer de 2017 es varen designar els membres de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Calvià, nomenant d'entre ells els tinents de batle.

Posteriorment, mitjançant Resolució de Batlia de data 14 de desembre de 2017, es va  cessar el Sr. Fernando Alcaraz Omiste del càrrec de tinent de batle i membre de la Junta de Govern Local. Així mateix, el Sr. Antonio García Moles va presentar escrit renunciant a l'acta de regidor, renúncia de la qual va quedar assabentada la corporació plenària en sessió de data 5 de febrer dels corrents.

Pels motius exposats per aquesta Batlia es considera oportú modificar l'assignació de les competències delegades. Per això, en aplicació i desenvolupament del que preveuen els articles 20 i 23 de la Llei reguladora de bases de règim local, l’art. 22 del seu Text Refós i els articles 35.2d), 46, 52 i concordants del vigent Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, aquesta Batlia, en ús de les atribucions que li confereixen els articles 21.1.a) de la vigent LRBRL i 41.3 del ROF, i dins dels límits establerts per la citada legislació, que permet fins a un màxim de vuit membres a la Junta de Govern Local de la nostra corporació,

RESOLC

1. Nomenar membres de la Junta de Govern Local d'aquest Ajuntament els regidors Sr. Andrés Serra Martínez, Sra. Natividad Francés Gárate, Sra. María del Carmen Iglesias Manjón, Sra. Eva Serra Félix, Sr. Juan Cuadros Martínez i Sr. Marcos Pecos Quintans.

2. Nomenar tinents de batle, segons ordre de substitució d'aquest Batlia que s'indica, els següents membres de la Junta de Govern Local:

Primer tinent de batle: Sr. Andrés Serra Martínez, que ostentarà el càrrec de tinent de batle delegat de Serveis Generals i Seguretat.

Segona tinent de batle: Sra. Natividad Francés Gárate, que ostentarà el càrrec de tinent de batle delegada de Cohesió Social i Igualtat.

Tercera tinent de batle: Sra. María del Carmen Iglesias Manjón, que ostentarà el càrrec de tinent de batle delegada d'Economia, Ocupació i Innovació.

Quarta tinent de batle: Sra. Eva Serra Félix, que ostentarà el càrrec de tinent de batle delegada d'Esports i Ciutadans Estrangers.

Cinquè tinent de batle: Sr. Juan Cuadros Martínez, que ostentarà el càrrec de tinent de batle delegat de Mobilitat, Vies i Obres i Manteniment.

Sisè tinent de batle: Sr. Marcos Pecos Quintans, que ostentarà el càrrec de tinent de batle delegat d'Urbanisme, Comerç, Participació Ciutadana i Joventut.

3. Els anteriors nomenaments es notificaran personalment als designats i es publicaran en el BOIB, sense perjudici de la seva efectivitat des del mateix dia de la signatura d’aquesta resolució.

4. Donar compte d'aquesta resolució al Ple municipal en la primera sessió que es faci.”

 

Calvià,

El batle,

Alfonso Rodríguez Badal