Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 2897
Nomenament del consell escolar de l'Escola infantil de 1r cicle (0-3 anys), "Es Nieró", curs 2017-2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(exp. núm. 1652-2017)

Atesa la composició del consell escolar que determina l’art. 3,2 del reglament intern de l’escola infantil, modificat per acord del ple de l’ajuntament de 30 de novembre de 2017 (BOIB núm. 18, de 08.01.2018).

Informats dels resultats de les eleccions i designacions.

En exercici de l’atribució que li confereix l’art. 3,2 del reglament, el ple de l’ajuntament en sessió de 22 de febrer de 2018 acordà

Nomenar com a membres del consell escolar de l’Escola infantil de 1r. cicle “Es Nieró”, curs 2017-2018, les següents persones:

            - Laura Perelló Rigo, regidora delegada d’educació i joventut, designada pel batle, que actuarà com a presidenta.

            - Antònia Maria Riera Fonollar, coordinadora del centre.

            - Maria Martorell Vanrell, elegida pels pares

            - Francisca Vidal Curient, elegida per les educadores del centre, que actuarà de secretària.

            - Kylla Violeta Borrás Beltrán, designada per l’Associació de pares i mares del CEIP Pere Rosselló i Oliver i EI Es Nieró.

Cosa que fem pública per a general coneixement.  

Recursos.

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, es poden interposar,  alternativament, els recursos següents:

a. Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la publicació del present acord.

b. El recurs de reposició potestatiu davant el ple, en el termini d’un mes, comptador a partir del dia següent de la notificació o publicació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d’un mes des de la seva presentació sense que s’hagi resolt expressament ni s’hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

No obstant l’anterior, es pot exercitar, si n’és el cas, qualsevol altre recurs que s’estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. 

    

Alaró, 9 de març de 2018

El batle,

Guillermo Claret Balboa Buika