Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 2894
Decret pel qual es designa regidora delegada especial per a les àrees de Comerç, Patrimoni i Medi Natural i Urbà

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del disposat a l’article 44.2 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats locals, es publica en el BOIB el següent Decret, de data 23 de febrer de 2018:

“DECRET DE BATLIA

Mitjançant resolució del dia d'avui, aquesta Batlia ha redistribuït les funcions delegades en els tinents de batle. Per aquest motiu, escau ajustar a la nova organització la delegació especial de data 9 de febrer de 2017 feta a favor de la regidora Sra. Francisca Muñoz Alcaraz.

Per això, en ús de les atribucions que em confereixen els articles 23.4 de la vigent Llei reguladora de les bases del règim local, l’art. 43 i següents del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, i l’art. 50 i següents del Reglament orgànic municipal, i amb la finalitat de millorar la gestió municipal, de conformitat amb l'apartat b) de l'article 43.5 del vigent Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals,

RESOLC


1. Nomenar la Sra. Francisca Muñoz Alcaraz regidora delegada especial per a les àrees de Comerç, Patrimoni i Medi Natural i Urbà, sota la supervisió del tinent de batle delegat d'aquestes àrees i en els termes previstos en l'art. 43.4 ROF.

2. Les facultats que es deleguen no suposen que el batle hi renunciï, sinó que les exercirà de forma conjunta amb tots i cadascun dels delegats.

3. Aquesta resolució serà notificada en forma a la Sra. Muñoz, donant-ne compte al Ple municipal en la primera sessió que es faci, i tindrà efectes des de l'endemà d'aquesta data, sense perjudici de la seva preceptiva publicació en el BOIB.”

 

Calvià,

El batle,

Alfonso Rodríguez Badal