Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 2893
Decret de batlia nomemant regidor delegat per a la zona de El Toro

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del disposat a l’article 44.2 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats locals, es publica en el BOIB el següent Decret, de data 23 de febrer de 2018:

“DECRET DE BATLIA

Després de la renúncia presentada pel regidor Sr. Antonio García Moles, renúncia de la qual va quedar assabentada la corporació plenària en sessió de data 5 de febrer, i de la seva substitució pel Sr. Marcos Pecos Quintans, aquesta Batlia considera oportú nomenar regidor delegat de la zona del Toro.

Per aquest motiu, en ús de les atribucions que em confereixen els articles 23.4 de la vigent Llei reguladora de les bases del règim local, l’art. 43 i següents del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, i l’art. 50 i següents del Reglament orgànic municipal, i amb la finalitat d'articular les vies d'informació i participació dels ciutadans en la gestió municipal que permetin als veïns, tant de forma particular com a través de les entitats ciutadanes i socials, comptar amb la més àmplia informació sobre l'activitat d'aquest Ajuntament i, al mateix temps, aproximar l'administració municipal als ciutadans de Calvià, de conformitat amb l'apartat c) de l'article 43.5 del vigent Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals,

RESOLC

1. Nomenar regidor delegat de zona del Toro el Sr. Marcos Pecos Quintans, delegant-li les facultats de representació de l'Ajuntament davant els ciutadans i entitats en actes oficials i cívics.

2. El Sr. Marcos Pecos Quintans tindrà com a principals comeses:

a) Tenir la representació d'aquesta Batlia dins les zones assignades, en tots els àmbits de l'actuació municipal.

b) Promoure i canalitzar la participació dels ciutadans en la vida municipal, informant-los, de forma puntual i periòdica, de l'activitat de l'Ajuntament.

c) Canalitzar les iniciatives col·lectives que tendeixin a aconseguir majors cotes de benestar per a la comunitat.

3. Les facultats que es deleguen no suposen que aquesta Batlia hi renunciï, sinó que les exercirà de forma conjunta amb el Sr. Pecos.

4. Aquesta resolució ha de ser notificada en forma al Sr. Pecos, donant-ne compte al Ple municipal en la primera sessió que es faci, i té efectes des del dia següent al d'aquesta data, sense perjudici de la seva preceptiva publicació en el BOIB.”

 

Calvià, 27 de febrer de 2018

El batle,

Alfonso Rodríguez Badal