Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 2714
Aprovació de l’Estudi de Detall d’ordenació de volums edificatoris a la parcel·la R-3, C/ Quatre Cantons, núm. 30, S’Olivera, Puig d’en Valls

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la present, a l’efecte del seu general coneixement, es comunica que la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, en sessió ordinària celebrada el 29 de desembre de 2017, ha aprovat inicialment l’Estudi de Detall d’ordenació de volums edificatoris a la parcel·la R-3, C/ Quatre Cantons, núm. 30, S’Olivera, Puig d’en Valls, essent els acords adoptats els següents:

Primer.- Aprovar inicialment l’Estudi de Detalle promogut per Garnix Inversiones SL i redactat per l’arquitecte D. Josep Ramon Vidal – Abarca Armengol, per a la ordenació de los volums edificatoris a la parcel·la R-3, C/ Quatre Cantons, nº 30, S’Olivera, Puig d’en Valls, de conformitat amb l’establert en el punt 3, apartat b) de l’article 4.3.01 de les Normes urbanístiques de les Normes Subsidiàries de Santa Eulària des Riu. 

Segon.- Sotmetre l’estudi de detall a informació pública per termini de 45 dies hàbils mitjançant inserció d’anunci al BOIB, en la seu electrònica de l’Ajuntament i en uns dels diaris de major difusió de l’illa, així como notificació individualitzada als interessats, per que es puguin formular les al·legacions o observacions que s’estimin oportunes../..”

 

Santa Eulària des Riu, 6 de març de 2018

Signat digitalment

L’Alcaldesa Accidental,

Ana Mª Costa Guasch