Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 220352
Designació del tribunal qualificador de concurs oposició per a la cobertura amb caràcter d'interinitat de la plaça d'interventor/a de l'Ajuntament de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de Batlia

Fets

1. En data 24 de febrer de 2024, es va publicar en el BOIB núm.28, les bases reguladores del procés de selecció mitjançant concurs oposició per a la cobertura amb caràcter d’interinitat de la plaça d’interventor/a de l’Ajuntament de Calvià. 

2. La base setena de la convocatòria estableix que el Tribunal Qualificador es designarà segons el que disposen el Decret 30/2009, de 22 de maig, de procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'article 60 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, i estarà constituït de la següent manera: 

- Presidència titular i suplent: funcionari/ària d'Administració Local amb habilitació nacional.

- Dos vocals: un titular i suplent, funcionari/ària d'Administració local amb habilitació nacional; un segon titular i suplent, funcionari/ària d'Administració local amb habilitació nacional o funcionaris/àries de carrera de categoria A1.

- Secretaria: un titular i suplent, funcionari/ària d'Administració local amb habilitació nacional de funcionaris/àries de carrera de categoria A1.

Fonaments de dret

- Article 18 i els articles 55 a 62 del text refós del reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

- Articles 21.1.g) i i), 91, 92 i 100 a 102 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.

- Articles 133 i 134 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local.

- Articles 15 a 26, i 73 a 80 del Reial decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s’aprova el reglament general d'ingrés del personal al servei de l'administració general de l'estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'administració general de l'estat.

Per tot això, i en virtut del que estableix l’art. 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases de règim local, dispòs la següent

Resolució

1. Designar els membres del Tribunal qualificador que ha de dirigir i coordinar el desenvolupament de les proves del procés selectiu per a la cobertura amb caràcter d’interinitat de la plaça d’interventor/a de l’Ajuntament de Calvià, grup de titulació A1, que queda configurat en els següents termes:

a) President:

Titular: Yolanda Magdalena Anguera de Francisco 

Suplent: Norberto González Osorio 

b) Vocals

-Primer Vocal:

Titular:  Antonio Canaves Reynes

Suplent:  Alberto Valicurt Genzor

 

- Segon Vocal: 

Titular:  Mateu Rigo Vallori 

Suplent:  Jaume Nadal Mir

c) Secretari:

Titular: Sebastià Vicens i Pons  

Suplent: Sebastià Galmes Verger  

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Calvià, en la data de la signatura (3 d'abril de 2024)

La tinenta de batle delegada de Serveis Generals, Informàtica i Innovació, Comunicació, Transparència, Coordinació Municipal i Educació Isabel Bonet Saum (Delegació per resolució de Batlia de 21/11/2023)