Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 219546
Nomenament tècnic d’administració especial, assessor jurídic, funcionari de carrera, per estabilització

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

“Fets

1.En el BOIB núm. 119 es va publicar el conveni signat amb l'ajuntament de Pollença pel qual el Consell de Mallorca s'encarregava de l'aprovació de les bases, la convocatòria i la gestió dels processos d'estabilització de l'ocupació temporal que estableix la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació  pública,  que deriven de les ofertes d'ocupació pública aprovades per l'esmentat ajuntament de Pollença (BOIB núm.65/2022  i 68/2022 relatiu a EMSER 2002 SLU)

2.Per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022), modificada per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 24 de gener de 2023 i de data 8 de febrer de 2023 (BOIB núm. 13, de 28 de gener de 2023 i BOIB núm. 19, de data 11 de febrer de 2023), i per Resolució de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública de data 29 d'agost de 2023 (BOIB núm. 121, de 31 d'agost de 2023), es va aprovar la convocatòria del procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració especial del subgrup A1, derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària dels Ajuntaments d'Alcúdia (TAEEconomista), Andratx (Tècnic-a Joventut, Educació i Cultura), Andratx (Tècnic-a Patrimoni), Andratx (Arquitecte-a), Artà (Responsable tècnic-a d'urbanisme obres/arquitectura), Capdepera (Arquitecte-a), Capdepera (Enginyer-a), Esporles (Tècnica de formació), Manacor (Enginyer-a industrial), Manacor (Tècnic-a medi ambient), Manacor (Enginyer-a de camins), Manacor (Arquitecte-a), Pollença (TAE-Assessor-a jurídic-a), Santa Maria (Arquitecte-a) i ses Salines (Arquitecte-a) (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022).

En aquesta resolució es varen convocar: 1 plaça de la categoria de TAE - Economista (Ajuntament d'Alcúdia); 1 plaça de la categoria de Tècnic-a Joventut, Educació i Cultura, 1 plaça de la categoria de Tècnic-a Patrimoni i 1 plaça de la categoria d'Arquitecte-a (Ajuntament d'Andratx); 1 plaça de la categoria de Responsable tècnic-a d'urbanisme i obres/ arquitectura (Ajuntament d'Artà); 1 plaça de la categoria d'Arquitecte-a i 1 plaça de la categoria d'Enginyer-a (Ajuntament de Capdepera); 1 plaça de la categoria de Tècnic-a de formació (Ajuntament d'Esporles); 1 plaça de la categoria d'Enginyer-a industrial, 1 plaça de la categoria de Tècnic-a medi ambient, 1 plaça de la categoria d'Enginyer-a de camins i 2 places de la categoria d'Arquitecte-a (Ajuntament de Manacor); 1 plaça de la categoria de TAE – Assessor-a jurídic-a (Ajuntament de Pollença); 1 plaça de la categoria d'Arquitecte-a (Ajuntament de Santa Maria del Camí) i 1 plaça de la categoria d'Arquitecte-a (Ajuntament de ses Salines).

3. En data 14 de març de 2024 el tribunal qualificador competent del procediment selectiu ha acordat elevar al conseller d'Hisenda i Funció Pública l'Acord de la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració especial del subgrup A1, derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària dels Ajuntaments d'Alcúdia (TAE-Economista), Andratx (Tècnic-a Joventut, Educació i Cultura), Andratx (Tècnic-a Patrimoni), Andratx (Arquitecte-a), Artà (Responsable tècnic-a d'urbanisme i obres/arquitectura), Capdepera (Arquitecte-a), Capdepera (Enginyer-a), Esporles (Tècnic-a de formació), Manacor (Enginyer-a industrial), Manacor (Tècnic-a medi ambient), Manacor (Enginyer-a de camins), Manacor (Arquitecte-a), Pollença (TAEAssessor-a jurídic-a), Santa Maria del Camí (Arquitecte-a) i ses Salines (Arquitecte-a), i d'assignació de llocs de feina, per torn d'accés, d'acord amb el tràmit de manifestació d'ordre de preferències efectuat i la puntuació obtinguda en el procés selectiu, per al seu nomenament com a funcionaris de carrera, la qual conté tantes persones aprovades com el número de places convocades. En el cas en què no es va efectuar el tràmit per part de la persona aspirant, el lloc de treball ha estat assignat d'ofici.

5.D'acord amb el punt 9 de les bases específiques del procediment aquest Ajuntament ha de dictar la resolució de nomenament de personal funcionari de carrera, de l'escala, subescala, classe i categoria- o especialitat- que correspongui. El termini per a la presa de possessió de la plaça s'inicia l'endemà de la publicació en el BOIB de la resolució de nomenament i adjudicació del lloc de treball , i serà de tres dies hàbils , sens perjudici de l'aplicació del que disposa el paràgraf segon de l'article 37 del Decret 27/1994.

6. En data 14 de març de 2024 el conseller d'Hisenda i Funció Pública  del Consell de Mallorca ha dictat una resolució per aprovar la llista definitiva rectificada de persones aspirants que han superat el procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnica superior, del subgrup A1, amb assignació de llocs de feina per torns d'accés ( publicat al BOIB núm. 39, de 21 de març de 2024)

7. Vista la comunicació de l'EMAP  de 3 d'abril de 2024, amb E-RC 2158/2024, de 4 d'abril.

Fonaments de dret 

1. L'article 91.1  de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local 

2. L'article 68 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears 

3. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

4. La llei 20/2021 de 28 de desembre de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en la ocupació pública 

5. L'article 4 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears 

La Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022) modificada per Resolució de la consellera d'Hisenda i Funció Pública de data 29 d'agost de 2023 (BOIB núm. 121, de 31 d'agost de 2023), es va aprovar la convocatòria del procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'administració general, subescala administrativa, classe administratiu-iva, del subgrup C1, dels Ajuntaments d'Andratx i Pollença.

Atès l'informe jurídic favorable emès per la TAG del departament de Personal, en data de 25 de març de 2024

Vist l'informe favorable de fiscalització emès per l'Interventor en data de 5 d'abril de 2024.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. NOMENAR, d'acord amb la resolució dictada pel conseller d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca, el personal funcionari de carrera de l'escala d'administració especial,  subescala tècnica, classe tècnica superior, del subgrup A1,  a la persona aspirant que han superat el procediment selectiu  d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a la convocatòria d'aquestes places, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquest document.

2. ADJUDICAR els llocs de treball corresponent, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquest document, a la persona aspirant que ha superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional. 

3. ORDENAR la publicació de la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes oportuns. Les persones nomenades disposaran d'un termini de 3 dies hàbils, comptat a partir del dia següent a la publicació, per al jurament o promesa i la presa de possessió.

Peu de recurs

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, i de conformitat amb el que es disposa en els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, i 8, 45 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, es podrà interposar un dels següents recursos:

a) Amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el mateix òrgan que va dictar l'acte recorregut, en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà al de la recepció d'aquesta notificació.

La interposició del recurs, excepte en els casos en què una disposició estableixi el contrari, no suspendrà l'execució de l'acte impugnat, de conformitat amb el que es disposa en l'article 117 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre.

Si transcorregués un mes des de l'endemà al de la interposició del recurs de reposició sense que aquest hagi estat resolt, podrà entendre que ha estat desestimat i interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós  administratiu de Palma, en qualsevol moment, a comptar des de l'endemà al de la desestimació presumpta.

b) Recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma, dins del termini de dos mesos comptats des de l'endemà al de la recepció d'aquesta  notificació.

En cas d'optar pel recurs potestatiu de reposició no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci administratiu.

Tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que estimi procedent.

 

 

ANNEX 1

NOMENAMENT COM A FUNCIONARI DE CARRERA  I ADJUDICACIÓ DE LLOC DE TREBALL A LES PERSONES ASPIRANTS QUE HAN SUPERAT EL PROCÉS SELECTIU D'ESTABILITZACIÓ PEL SISTEMA DE CONCURS EXCEPCIONAL A L'ESCALA D'ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, SUBESCALA TÈCNICA,  CLASSE TÈCNICA SUPERIOR,  DEL SUBGRUP A1,  DE L'AJUNTAMENT DE POLLENÇA 

 Torn lliure ordinari

LLINATGES I NOM

NºREF/LLOC

NOM LLOC

UNITAT

Subgrup

CD

CE

FP

JIMENEZ IGNACIO JOAN

FA311-02

TAE-Assessor Jurídic

Sense adscripció

A1

25

24.081,36

concurs

 

Pollença, en la data de signatura electrònica (9 d'abril de 2024)

El batle Marti Xavier March Cerda