Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 219000
Informació pública sobre l'aprovació inicial del projecte d'urbanització de la UE 4.07

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària de dia 26 de març de 2024, entre d'altres, adoptà el següent acord, la qual la seva part dispositiva diu textualment:

PRIMER.- Aprovar inicialment el projecte d'urbanització de la UE 4.07 de les vigents NNSS condicions:

1.- Abans de l'aprovació definitiva s'haurà d'acreditar el compliment les condicions dels informes emesos per l'Enginyer i l'Arquitecta municipal, així com les que es puguin imposar pels organismes afectats.

2.- Abans de l'inici de les obres, i en un termini màxim de dos mesos des de la notificació de l'acord d'aprovació definitiva, s'haurà de constituir una garantia financera del 6% dels costos d'urbanització, prestada segons els requisits establerts per la legislació de contractes del sector públic i a favor de l'Ajuntament.

SEGON.- L'acord d'aprovació inicial es sotmetrà a informació pública per un període d'un mes, amb citació personal a les persones interessades. En qualsevol cas, l'anunci es publicarà al BOIB i al punt d'accés electrònic municipal https://seuelectronica.marratxi.es/sta/CarpetaPublic/doEvent?APP_CODE=STA&PAGE_CODE=PTS2_TABLON, amb publicació a aquest darrer mitjà de la documentació íntegra. Aprovat inicialment el projecte, se sol·licitarà informe als organismes públics afectats i a les entitats assenyalades a l'informe dels serveis tècnics municipals, establint-se un termini d'un mes perquè les companyies de subministrament es pronunciïn sobre el projecte.

 

Marratxí, (signat electrònicament: 8 d'abril 2024)

El batle Jaume Llompart Caldés