Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 218313
Correcció d’errates advertides en la publicació de les versions catalana i castellana de l'Acord del Consell de Govern de 5 d’abril de 2024 pel qual s’aprova la modificació de la relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 46, de 6 d’abril de 2024)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 46, de 6 d'abril de 2024, ha publicat l'Acord del Consell de Govern de 5 d'abril de 2024 pel qual s'aprova la modificació de la relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Durant la preparació de les publicacions dels acords i decrets adoptats pel Consell de Govern de dia 5 d'abril de 2024, que es trameten al Butlletí Oficial de les Illes Balears, es va cometre un error. L'Acord constava de dos annexos i només s'en va adjuntar l'annex 1 per publicar.

Atès tot això, i d'acord amb l'article 19.2 i 19.4 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, dict la següent

Resolució

Primer. Corregir l'errata advertida en les versions catalana i castellana de l'Acord del Consell de Govern de 5 d'abril de 2024 pel qual s'aprova la modificació de la relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Segon: Ordenar la publicació en el BOIB de l'Annex 2 de l'Acord.

 

Palma, 8 d'abril de 2024

La secretària general María José Bauzá Alonso

Documents adjunts