Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 167365
Acord de Consell de Govern de 15 de març de 2024 pel qual es nomenen el president i la vicepresidenta del Consell Escolar de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 14 de març de 2024, la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura i Patrimoni del Consell Insular de Mallorca, Antònia Roca Bellinfante, ha emès la proposta de nomenament del president i de la vicepresidenta del Consell Escolar Insular de Mallorca.

D'acord amb l'article 2.2 del Decret 10/2003, de 14 de febrer, de regulació dels consells escolars insulars i dels consells escolars municipals de les Illes Balears, el president i el vicepresident han de ser nomenats entre els membres d'aquests consells pel Govern de les Illes Balears, a proposta del corresponent consell insular.

Els articles 12 i 13 del Reglament d'organització i funcionament del Consell Escolar de Mallorca, publicat al BOIB núm. 132, de 23 d'octubre de 2018, fan referència als òrgans unipersonals i estableixen el procediment del seu nomenament.

Mitjançant l'Acord del Ple del Consell Insular de Mallorca de 19 d'octubre de 2023 (BOIB núm. 153, d'11 de novembre) i l'Acord de 23 de novembre de 2023 (BOIB núm. 168, de 12 de desembre), es nomenen els nous membres que formen part del Consell Escolar de Mallorca i es publica la composició actual del Consell esmentat.

El dia 14 de desembre de 2023, el Ple del Consell Insular de Mallorca va aprovar la proposta de la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura i Patrimoni del Consell Insular de Mallorca de nomenar el senyor Manuel Blanco Martín com a president i la senyora Carmen Porsell Frau com a vicepresidenta del Consell Escolar de Mallorca.

Dia 17 de gener de 2024, la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura i Patrimoni del Consell Insular de Mallorca va proposar al Ple del Consell Insular de Mallorca corregir l'error material detectat al nomenament de la vicepresidenta del Consell Escolar de Mallorca, de manera que on diu Carmen Porsell Frau ha de dir Catalina Porsell Frau.

Per tot això, propòs al Consell de Govern que adopti els següentsPer tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller d'Educació i Universitats, en la sessió de 15 de març de 2024, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Nomenar el senyor Manuel Blanco Martín president del Consell Escolar de Mallorca.

Segon. Nomenar la senyora Catalina Porsell Frau vicepresidenta del Consell Escolar de Mallorca.

Tercer. Ordenar la publicació d'aquests acords en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i notificar-los al Consell Insular de Mallorca.

 

Palma, 15 de març de 2024

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens