Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 167350
Acord del Consell de Govern de 15 de març de 2024 pel qual es nomenen la presidenta i el vicepresident del Consell Escolar de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Dia 11 de març de 2024 va tenir entrada al Registre de la Conselleria d'Educació i Universitats l'escrit del conseller del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca en què proposava els nous nomenaments de la presidenta i el vicepresident del Consell Escolar de Menorca.

D'acord amb l'article 2.2 del Decret 10/2003, de 14 de febrer, de regulació dels consells escolars insulars i dels consells escolars municipals de les Illes Balears, el president i el vicepresident han de ser nomenats entre els membres d'aquests consells pel Govern de les Illes Balears, a proposta del corresponent consell insular.

Els articles 16 i 18 del Reglament d'organització i funcionament del Consell Escolar de Menorca, de 5 d'octubre de 2004 i publicat al BOIB núm. 155, de 4 de novembre de 2004, fan referència als òrgans unipersonals i estableixen el procediment del seu nomenament.

Mitjançant la Resolució núm. 173 del conseller executiu del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, de 23 de setembre de 2022 i la Resolució núm. 35, de dia 21 de febrer de 2024, es nomenen els nous membres que formen part del Consell Escolar de Menorca i es publica la composició actual del Consell esmentat.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller d'Educació i Universitats, en la sessió de 15 de març de 2024, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Nomenar la senyora Maria Ana López Oleo presidenta del Consell Escolar de Menorca.

Segon. Nomenar el senyor Antoni Airós Serrano vicepresident del Consell Escolar de Menorca.

Tercer. Ordenar la publicació d'aquests acords en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i notificar-los al Consell Insular de Menorca.

 

Palma, 15 de març de 2024

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens