Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 167212
Acord del Consell de Govern de 15 de març de 2024 pel qual es nomenen el president i la vicepresidenta del Consell Escolar Insular d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Dia 21 de febrer de 2024 va tenir entrada al Registre de la Conselleria d'Educació i Universitats l'escrit de la consellera del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa en què proposava els nomenaments del nous president i vicepresidenta del Consell Escolar Insular d'Eivissa.

D'acord amb l'article 2.2 del Decret 10/2003, de 14 de febrer, de regulació dels consells escolars insulars i dels consells escolars municipals de les Illes Balears, el president i el vicepresident han de ser nomenats entre els membres d'aquests consells pel Govern de les Illes Balears, a proposta del corresponent consell insular.

Els articles 13.2 i 14.1 del Reglament d'organització i funcionament del Consell Escolar Insular d'Eivissa, de 13 d'octubre de 2009 i publicat al BOIB núm. 149, fan referència als òrgans unipersonals i estableixen el procediment del seu nomenament.

Mitjançant el Decret de Presidència núm. 2024000114, de 19 de febrer, es nomenen els nous membres que formen part del Consell Escolar Insular d'Eivissa i es publica la composició actual del Consell esmentat.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller d'Educació i Universitats, en la sessió de 15 de març de 2024, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Nomenar el senyor Salvador Ruiz Borrás president del Consell Escolar Insular d'Eivissa.

Segon. Nomenar la senyora Belén Torres Teva vicepresidenta del Consell Escolar Insular d'Eivissa.

Tercer. Ordenar la publicació d'aquests acords en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i notificar-los al Consell Insular d'Eivissa.

 

Palma, 15 de març de 2024

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens