Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 164743
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es desisteix de la convocatòria per proveir, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Corporatius de Servei de Salut

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents i fonaments de dret

1. El 4 de maig de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 57 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1) adscrita al Servei de Personal Estatutari de la Subdirecció de Gestió de Personal del Servei de Salut, ubicat al carrer del Gremi de Sabaters, 21, Polígon de Son Castelló (Palma).

2. El 20 de maig de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 67 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es corregeixen errors de la convocatòria esmentada.

3. El 8 de març del 2024 el subdirector de Gestió de Personal va emetre una nota interna a la Direcció de Recurs Humans per la qual manifestava que les funcions del lloc de feina convocat, des de llavors i fins a l'actualitat, s'han distribuït entre les places dels diferents serveis dependents d'aquella Subdirecció. Més concretament, s'han assignat al Servei de Selecció i Provisió de Personal Estatutari i al Servei de Desenvolupament Tècnic de Processos de Selecció les funcions següents:

-  Comprovació per mitjà de l'aplicació PINBAL de les dades de filiació i de verificació d'antecedents de delictes sexuals i de tracta       d'éssers humans dels candidats.

-  Publicació en el web del Servei de Salut de les Illes Balears d'instruccions específiques als candidats, resolucions, BOIB, notes           informatives, llistes de cites dels serveis de prevenció.

-  Enviament massiu d'SMS per mitjà de l'aplicació Bitmessage.

-  Control dels certificats expedits pel Servei de Prevenció de Riscs Laborals dels informes de capacitat funcional dels candidats.

Així mateix, els serveis esmentats i el Servei de Personal Estatutari comparteixen les funcions següents:

-  Gestió d'incidències prèvies a l'adjudicació: renúncies, situacions d'IT, candidats que no compleixen requisits.

-  Publicació dels processos en el gestor de continguts Rolsac

-  Informació a les gerències de l'estat del procés d'adjudicació.

-  Resolució de dubtes i consultes dels candidats per correu electrònic i telèfon.

-  Resolució de dubtes i consultes als sindicats i registres oficials.

Així doncs, en la nota interna el subdirector de Gestió de Personal conclou que ha esdevingut innecessari cobrir la vacant que s'havia oferit.

4. D'acord amb l'article 93 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú, en els procediments iniciats d'ofici, l'Administració pot desistir, motivadament, en els supòsits i amb els requisits que es determinen en les lleis.

Per tot això dict la següent

Resolució

1.  Desistir de la convocatòria per proveir, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Corporatius del Servei de Salut, adscrita al Servei de Personal Estatutari de la Subdirecció de Gestió de Personal), publicada en el BOIB núm. 57, de 4 de maig del 2023.

2.  Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el web www.ibsalut.es i en la Seu Electrònica de la CAIB.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de la seva publicació, d'acord amb els articles 8.2.a) i 46 de la Llei 29 /1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, (signat electrònicament: 13 de març de 2024)

La directora de Recursos Humans del Servei de Salut de les Illes Balears Margarita Bujosa Pocoví Per delegació del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 112, de 12/08/2023)