Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 163684
Correcció d’errades a la publicació de la Resolució del conseller executiu d’Hisenda i Funció Pública de 7 de març de 2024 per la qual es modifica la composició dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d’estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal laboral fix dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grups B i AP de diverse entitats locals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Correcció d'errades a la publicació de la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 7 de març de 2024 per la qual es modifica la composició dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal laboral fix dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grups B i AP derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Campanet, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Manacor, Maria de la Salut, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa; del Patronat Residència Cas Metge Rei; de les empreses municipals EMSER 2022, SLU i Serveis Municipals de Porreres, SL; de les Mancomunitats des Pla i Des Raiguer i de l'entitat local menor Palmanyola.

Fets

1. Al BOIB núm. 34, de 9 de març de 2024, es va publicar la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 7 de març de 2024 per la qual es modifica la composició dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal laboral fix dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grups B i AP derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Campanet, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Manacor, Maria de la Salut, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa; del Patronat Residència Cas Metge Rei; de les empreses municipals EMSER 2022, SLU i Serveis Municipals de Porreres, SL; de les Mancomunitats des Pla i Des Raiguer i de l'entitat local menor Palmanyola.

2. S'ha advertit que la versió castellana de l'edicte es correspon amb una resolució diferent; la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 7 de març de 2024 per la qual es modifica la composició dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs oposició per cobrir les places de personal laboral fix de les categories o especialitats dels subgrups A1, A2, C1 i C2 i grup AP derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Campanet, Capdepera, Consell, Esporles, Inca, Lloret de Vistalegre, Manacor, Pollença, Sa Pobla, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa; de les Mancomunitats des Pla i des Raiguer; de l'empresa municipal Serveis Municipals de Porreres, SL, i del Patronat Residència Cas Metge Rei, publicada el mateix dia.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques estableix que << Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.>>

2. La competència per dictar aquesta Resolució correspon al mateix òrgan que va dictar la Resolució que s'esmena.

 

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar la publicació de la versió castellana de la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 7 de març de 2024 per la qual es modifica la composició dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal laboral fix dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grups B i AP derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Campanet, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Manacor, Maria de la Salut, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa; del Patronat Residència Cas Metge Rei; de les empreses municipals EMSER 2022, SLU i Serveis Municipals de Porreres, SL; de les Mancomunitats des Pla i Des Raiguer i de l'entitat local menor Palmanyola.

2. Publicar novament, de conformitat amb el que disposa l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, l'esmentada Resolució en els termes següents:

“Antecedents

1. Mitjançant la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 25 de maig de 2023, dictada per delegació del Consell Executiu de data 28 de setembre de 2022, es va nomenar els Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal laboral fix dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grups B i AP derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Campanet, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Manacor, Maria de la Salut, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa; del Patronat Residència Cas Metge Rei; de les empreses municipals EMSER 2022, SLU i Serveis Municipals de Porreres, SL; de les Mancomunitats des Pla i Des Raiguer i de l'entitat local menor Palmanyola (BOIB núm. 71, de 30 de maig de 2023).

2. Mitjançant les Resolucions del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 8 de juny, de 15 de juny, de 5 d'octubre i de 9 de novembre de 2023, dictades per delegació del Consell Executiu de data 28 de setembre de 2022, es va modificar la composició dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal laboral fix dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grups B i AP derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Campanet, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Manacor, Maria de la Salut, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa; del Patronat Residència Cas Metge Rei; de les empreses municipals EMSER 2022, SLU i Serveis Municipals de Porreres, SL; de les Mancomunitats des Pla i Des Raiguer i de l'entitat local menor Palmanyola (BOIB núm. 77, de 10 de juny de 2023; BOIB núm. 82, de 17 de juny de 2023; BOIB núm. 137, de 7 d'octubre de 2023 i BOIB núm. 153, de 11 de novembre de 2023).

3. El Sr. Francesc Xavier Mulet Traserra, vocal suplent del Tribunal Qualificador designat pera a les places del subgrup A1 ha comunicat a l'Escola Mallorquina d'Administració Pública (EMAP) del Consell de Mallorca la seva jubilació.

4. El Sr. Miquel Andreu Roman i la Sra. Maria Marí Ignasi, vocal titular i suplent, respectivament, del Tribunal Qualificador designat per a les places del subgrup C1han comunicat també la seva jubilació. Així mateix, s'ha rebut a l'EMAP l'escrit de la Batlia de l'Ajuntament de Felanitx en que es comunica que el Sr. Miquel Vidal Artigues, vocal titular del Tribunal Qualificador designat per a les places del subgrup C1 és representant dels empleats públics de l'Ajuntament per formar part de la seva Junta de Personal.

5. Així mateix, s'ha rebut a l'EMAP l'escrit de la Batlia de l'Ajuntament de Felanitx en que es comunica que el Sr. Francesc J. Coll Vidal i la Sra. Isabel Vich Bauzà, president suplent i vocal titular, respectivament, del Tribunal Qualificador designat al procés selectiu per cobrir places del subgrup C2 són representants dels empleats públics de l'Ajuntament per formar part del seu Comitè d'empresa.

6. La Sra. Magdalena Serra Serra, vocal suplent del Tribunal Qualificador designat al procés selectiu per cobrir places del subgrup C2 ha justificat circumstàncies excepcionals que la impedeixen atendre les seves funcions com a membre del Tribunal Qualificador.

7. La Sra. Magdalena Cloquell LLabrés i la Sra. Antonia Gomila Pascual, vocals titulars del Tribunal Qualificador designat al procés selectiu per cobrir places del grup AP han justificat circumstàncies excepcionals que les impedeixen atendre les seves funcions com a membres del Tribunal Qualificador.

8. D'acord amb la Base 6, Òrgans de selecció, de l'Annex II, Bases específiques, de la convocatòria del procés selectiu d'estabilització d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal laboral fix dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grups B i AP derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Campanet, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Manacor, Maria de la Salut, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa; del Patronat Residència Cas Metge Rei; de les empreses municipals EMSER 2022, SLU i Serveis Municipals de Porreres, SL; de les Mancomunitats des Pla i Des Raiguer i de l'entitat local menor Palmanyola, els Tribunals Qualificadors nomenats pel conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública han d'estar constituïts per funcionaris de carrera o personal laboral fix, i no en poden formar part els representants de les empleades i empleats públics.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Acceptar les renúncies del Sr. Francesc Xavier Mulet Traserra, com a membre del Tribunal Qualificador designat per a les places del subgrup A1; del Sr. Miguel Andreu Roman, la Sra. Maria Marí Ignasi i el Sr. Miquel Vidal Artigues, com a membres del Tribunal Qualificador designat per a les places del subgrup C1; del Sr. Francesc J. Coll Vidal, la Sra. Isabel Vich Bauza i la Sra. Magdalena Serra Serra, com a membres del Tribunal Qualificador designat pera a les places del subgrup C2; la Sra. Magdalena Cloquell Llabrés i la Sra. Antonia Gomila Pascual, com a membres del Tribunal Qualificador designat pera a les places del grup AP del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal laboral fix derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Campanet, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Manacor, Maria de la Salut, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa; del Patronat Residència Cas Metge Rei; de les empreses municipals EMSER 2022, SLU i Serveis Municipals de Porreres, SL; de les Mancomunitats des Pla i Des Raiguer i de l'entitat local menor Palmanyola.

2. Nomenar com a nou membre del Tribunal Qualificador designat per a les places del subgrup A1 a la Sra. Francisca Ruíz Roig en substitució del Sr. Francesc Xavier Mulet Traserra.

3. Nomenar com a nou membre del Tribunal Qualificador designat per a les places del subgrup C1 a la Sra. Isabel Riera Sansó en substitució del Sr. Miquel Andreu Roman.

4. Nomenar com a nou membre del Tribunal Qualificador designat per a les places del subgrup C1 al Sr. Llorenç Ferragut Reus en substitució de la Sra. Maria Marí Ignasi.

5. Nomenar com a nou membre del Tribunal Qualificador designat per a les places del subgrup C1 a la Sra. Núria Gomila Bonet en substitució del Sr. Miquel Vidal Artigues.

6. Nomenar com a nou membre del Tribunal Qualificador designat per a les places del subgrup C2 a la Sra. Catalina Mesquida Llull en substitució del Sr. Francesc J. Coll Vidal.

7. Nomenar com a nou membre del Tribunal Qualificador designat per a les places del subgrup C2 a la Sra. Isabel Portell Cardell en substitució de la Sra. Magdalena Serra Serra.

8. Nomenar com a nou membre del Tribunal Qualificador designat per a les places del subgrup C2 a la Sra. Maria Francisca Carrió Piris en substitució de la Sra. Isabel Vich Bauzá.

9. Nomenar com a nou membre del Tribunal Qualificador designat per a les places del grup AP a la Sra. Catalina Burguera Felipe en substitució de la Sra. Magdalena Cloquell Llabrés.

10. Nomenar com a nou membre del Tribunal Qualificador designat per a les places del grup AP a la Sra. Marta Sousa Planisi en substitució de la Sra. Antonia Gomila Pascual.

11. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la Seu Electrònica i en el tauler d'edictes electrònic del Consell Insular de Mallorca.

12. Notificar aquesta Resolució a les persones interessades, fent saber als nous membres que la condició de membre del Tribunal Qualificador i la consegüent obligació d'assistència a les sessions constitueix un deure del personal funcionari i laboral.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Palma, en la data de la signatura electrònica

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública

Rafel Àngel Bosch i Sans

(per delegació del Consell Executiu. Acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022)

Palma, en la data de la signatura electrònica (14 de març de 2024) El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Rafel Àngel Bosch i Sans