Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 9962
Nomenament de personal funcionari de carrera i adjudicació de llocs de treball a les persones aspirants que han superat el procés selectiu d’estabilització pel sistema de concurs excepcional a l’escala d'Administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu/iva del subgrup C2 de l’Ajuntament de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret de Batlia núm. 2024-0061, de 8 de gener de 2024, s'ha resolt el següent:

«DECRET

Antecedents

En el BOIB núm. 119, de 10 de setembre de 2022, i núm. 99, de 30 de juliol de 2022, es varen publicar els convenis signats amb els ajuntaments de Capdepera, Inca i Manacor pel qual el Consell de Mallorca s'encarregava de l'aprovació de les bases, la convocatòria i la gestió dels processos d'estabilització de l'ocupació temporal que estableix la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, que deriva de l'oferta d'ocupació pública de 2022 aprovada per l'esmentat Ajuntament de Capdepera (BOIB núm. 68, de 26 de maig de 2022), l'Ajuntament d'Inca (BOIB núm. 66, de 21 de maig de 2022, BOIB núm. 76, d'11 de juny de 2022, BOIB núm. 89, de 9 de juliol de 2022, BOIB núm.116, de 3 de setembre de 2022, BOIB núm. 131, de 8 d'octubre de 2022, BOIB núm. 144, de 8 de novembre de 2022) i l'Ajuntament de Manacor (BOIB núm. 68, de 26 de maig de 2022).

Per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022), es va aprovar la convocatòria del procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu/iva del subgrup C2 dels Ajuntaments d'Andratx, Artà, Capdepera, Inca, Lloseta, Manacor i Santa Maria.

En aquesta resolució es varen convocar, entre d'altres, 4 places de la categoria d'auxiliar administratiu/iva per a l'Ajuntament de Manacor.

Per Acord del tribunal qualificador competent d'aquest procés selectiu d'estabilització, un cop concloses la revisió i baremació dels mèrits dels aspirants, el 23 de novembre de 2023 es va publicar, al tauler electrònic d'anuncis i a la seu electrònica del Consell Insular de Mallorca, la llista definitiva de puntuacions obtingudes per les persones aspirants, amb aplicació dels criteris de desempats i la resolució de les al·legacions formulades a la llista provisional de puntuacions, així com el llistat de llocs corresponents a les places convocades, donant un termini de 7 dies hàbils per comunicar l'ordre de preferència dels llocs oferts.

De conformitat amb el punt 8.8 de les bases específiques de la convocatòria, un cop assignats els llocs de treball oferts, el tribunal ha d'elevar al conseller executiu d'Hisenda i Funció pública la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu de concurs de mèrits, amb assignació de llocs de feina, desglossada, en el seu cas, per torns d'accés.

En data 29 de desembre de 2023 el tribunal qualificador competent del procediment selectiu ha acordat elevar a la consellera d'Hisenda i Funció Pública l'Acord la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu/iva del subgrup C2, derivat de l'oferta d'ocupació pública extraordinària de l'Ajuntament de Manacor, i d'assignació de llocs de feina, per torn d'accés, d'acord amb el tràmit de manifestació d'ordre de preferències efectuat, per al seu nomenament com a funcionaris de carrera, la qual conté tantes persones aprovades com el número de places convocades.

En el cas en què no es va efectuat el tràmit per part de la persona aspirant, el lloc de treball ha estat assignat d'ofici.En data 2 de gener de 2024 la consellera d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca ha dictat una resolució per aprovar la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu/iva del subgrup C2 de l'Ajuntament de Manacor amb assignació de llocs de feina per torns d'accés.

D'acord amb el punt 9 de les bases específiques del procediment aquest Ajuntament ha de dictar la resolució de nomenament de personal funcionari de carrera, de l'escala, subescala, classe i categoria o especialitat que correspongui. El termini per a la presa de possessió de la plaça s'inicia l'endemà de la publicació en el BOIB de la resolució de nomenament i adjudicació del lloc de treball, i serà de tres dies hàbils, sens perjudici de l'aplicació del que disposa el paràgraf segon de l'article 37 del Decret 27/1994.

Certificat d'existència de crèdit al capítol I, de 2 de gener de 2024.

Informe jurídic de la cap TAG de Recursos Humans, de 5 de gener de 2024.

Informe de fiscalització de l'interventor municipal, de 5 de gener de 2024.

Fonaments de dret

1. Article 91.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local.

2. Article 68 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

3. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

4. La llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en la ocupació pública.

5. Article 4 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

6. Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022), per la qual s'aproven la convocatòria i bases específiques que han de regir el procés selectiu de concurs de mèrits excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala tècnica, classe tècnic/a superior del subgrup A1, dels Ajuntaments de Capdepera, Inca i Manacor (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022).

Per això,

RESOLC

1. Nomenar, d'acord amb la resolució dictada per la consellera d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca, com a personal funcionari de carrera de l'escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu/iva del subgrup C2, a les persones aspirants que han superat el procediment selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a la convocatòria d'aquestes places, i que són les següents:

  • Marina Meca Rosselló
  • Olga Alicia Riera Tolosa
  • Francisca Grimalt Luna
  • Carme Llabrés Galmés

2. Adjudicar els llocs de treball següents, d'acord amb l'opció seleccionada per les persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional i que consta a l'annex I de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Funció Pública que aprova la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu/iva del subgrup C2 de l'Ajuntament de Manacor amb assignació de llocs de feina per torns d'accés:

  • Marina Meca Rosselló. Auxiliar administrativa del departament de Secretaria/Batlia (núm. de relació a la plantilla 1.1.29.4).
  • Olga Alicia Riera Tolosa. Auxiliar administrativa del departament de Serveis Socials (núm. de relació a la plantilla 1.1.29.32).
  • Francisca Grimalt Luna. Auxiliar administrativa del departament d'Urbanisme i Obres (núm. de relació a la plantilla 1.1.29.14).
  • Carme Llabrés Galmés. Auxiliar administrativa del departament de Secretaria/Població (núm. de relació a la plantilla 1.1.29.43).

3. Ordenar la publicació de la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes oportuns. Les persones nomenades disposaran d'un termini de 3 dies hàbils, comptats a partir del dia següent a la publicació, per al jurament o promesa i la presa de possessió.»

 

Manacor, 8 de gener de 2024

La delegada genèrica de l'àrea d'Hisenda, Economia i Govern Obert Antònia Llodrà Brunet