Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 794911
Decret de nomenament de membres de la Junta de Govern Local i Tinents de batle

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del disposat a l'article 44.2 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, es publica en el BOIB el següent Decret de data 21 de novembre de 2023, firmat pel batle, Sr. Juan Antonio Amengual Guasp:

DECRET DE BATLIA

Mitjançant Resolució de data 19 de juny actual aquesta Batlia una vegada constituïda la nova Corporació Municipal, aquesta Batlia en aplicació i desenvolupament del previst als artícles 20 i 23 de la Llei reguladora de bases de règim local, 22 del seu text refós i 35,2 d), 46,52 i concordants del vigent Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, va nomenar als membres de la Junta de Govern local i Tinents de Batle. Aquest decret va ser modificat pels Decrets de Batlia de data 25 d'agost i 18 d'octubre actuals.

Per aquesta Batlia es considera convenient aprovar un nou Decret que substitueix l'anterior i que recull l'estructura definitiva de l'Ajuntament, per tal de definir d'una manera més clara i eliminar duplicitats en les materies delegades en els Tinents de Batle i millorar la gestió econòmica municipal. Per aquest motiu, la present resolució entrarà en vigor amb l'entrada en vigor del pressupost municipal per a l'any 2024.

Per aquest motiu es deroga la resolució de 18 d'octubre i mitjançant aquesta Resolució,

DISPÒS

Primer.- Nomenar membres de la Junta de Govern Local d'aquest Ajuntament els regidors: Sra. Esperanza Catalá Ribó, Sra. Isabel Bonet Saum, Sr. Manuel Mas Sánchez, Sr. Jaime Bujosa Arbona, Sr. Juan Thomás Quetglas, Sra. Elisa Monserrat Mayol, Sra. Juana María Prats Vidal i Sr. Javier Tascón Piña.

Segon.- Nomenar Tinents de batle, segons ordre de substitució d'aquesta Batlia que s'indica, els següents membres de la Junta de Govern Local:

  • Primera Tinenta de Batle: Sra. Esperanza Catalá Ribó, que ostentarà el càrrec de Tinenta de Batle delegada de Policia Local, Protecció Civil, Joventut, Participació Ciutadana, Ciutadans Estrangers i Esdeveniments.

  • Segona Tinenta de Batle: Sra. Isabel Bonet Saum, que ostentarà el càrrec de Tinenta de Batle delegada de Serveis Generals, Informàtica i Innovació, Comunicació, Transparència, Coordinació municipal i Educació.

  • Tercer Tinent de Batle: Sr. Manuel Mas Sánchez, que ostentarà el càrrec de Tinent de Batle delegat de Manteniment, Serveis Urbans, Cultura, Món Rural i Benestar animal.

  • Quart Tinent de Batle: Sr. Jaime Bujosa Arbona, que ostentarà el càrrec de Tinent de Batle delegat d'Habitatge, Urbanisme, Planejament i Patrimoni.

  • Quint Tinent de Batle: Sr. Juan Thomás Quetglas, que ostentarà el càrrec de Tinent de Batle delegat de Vies i Obres, Transició Energètica, Medi Ambient i Canvi climàtic.

  • Sexta Tinenta de Batle: Sra. Elisa Monserrat Mayol, que ostentarà el càrrec de Tinenta de Batle delegada de Turisme, Platges i litoral, Comerç, Activitats, Infraccions i Sancions.

  • Setena Tinenta de Batle: Sra. Juana María Prats Vidal, que ostentarà el càrrec de Tinenta de Batle delegada de Serveis Socials, Gent Gran, Familia i Igualtat.

  • Octau Tinent de Batle: Sr. Javier Tascón Piña, que ostentarà el càrrec de Tinent de Batle delegat d' Economia, Contractació i Esports.

Tercer.- Els anteriors nomenaments es notificaran personalment als designats i es publicaran en el BOIB, sense perjudici de la seva efectivitat des de l'endemà de l'entrada en vigor del pressupostos d'aquesta Corporació per a l'any 2024.

Quart.- Donar compte d'aquesta resolució al Ple municipal en la primera sessió que es faci.

Firmat a Calvià, amb data 21 de novembre de 2023 pel Batle, Sr. Juan Antonio Amengual Guasp.”

 

Calvià, a data de la firma electrònica (13 de desembre de 2023)

El batle Juan Antonio Amengual Guasp