Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 794886
Nomenament funcionària de carrera de l'Ajuntament de Calvià com a tècnica Prevenció Riscs Laborals i s'adjudica lloc de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de Batlia

1. Per Decret de Batlia de data 17/11/2022 es varen aprovar les bases i convocatòries corresponents del procés d'estabilització (BOIB núm. 152, de dia 22 de novembre de 2022 i BOE núm. 298, de dia 13 de desembre de 2023) en el qual es va convocar una plaça de tècnic/a Prevenció de Riscs Laborals.

2. Finalitzat el procés selectiu, en data 14/11/2023 la comissió de selecció designada va elevar la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs extraordinari de mèrits de la plaça de tècnic/a Prevenció de Riscs Laborals.

3. En el BOIB núm. 166, de 07/12/2023 es va publicar la llista de persones que han superat el concurs extraordinari de mèrits del procés d'estabilització de l'Ajuntament de Calvià de tècnic/a Prevenció de Riscs Laborals, en la qual, la aspirant senyora Maria Magdalena Contestí Murci ha quedat en primer lloc.

 

Per tot això i, en virtut del que estableix l'art. 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, aquesta Batlia disposa la següent

Resolució

1. Nomenar la Sra. Maria Magdalena Contestí Murci com a funcionària de carrera, tècnica Prevenció Riscs Laborals, escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a superior, categoria titulada superior.

2. Adjudicar a la Sra. Contestí el lloc de treball de tècnica Prevenció Riscs Laborals, adscrit al Servei de Recursos Humans d'aquesta corporació municipal.

3. Publicar aquest nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

4. Requerir a la Sra. Contestí per a que prengui possessió de la plaça el dijous dia 28 de desembre de 2023 a les 11,00 hores en la sala de plens de l'Ajuntament de Calvià.

5. Donar trasllat d'aquesta resolució a la Sra. Contestí i al Servei de Recursos Humans.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que l'ha dictada (arts. 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu comú de les Administracions Públiques). També poden interposar directament recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de rebre aquesta notificació, davant el Jutjat Contenciós Administratiu (articles 8.1. 14.1.2ª i 46.1 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa).

 

Calvià, en la data de la signatura electrònica (18 de desembre de 2023)

El batle Juan Antonio Amengual Guasp