Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 675128
Acord del Consell de Govern de 27 d’octubre de 2023 pel qual es dona per assabentat del nomenament de la directora gerent de la societat mercantil pública Gestió d’Emergències de les Illes Balears, SAU (GEIBSAU)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 31.1 dels Estatuts vigents de Gestió d'Emergències de les Illes Balears, SAU (en endavant, GEIBSAU), autoritzats per l'Acord del Consell de Govern de 4 de novembre de 2011 i publicats en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 170, de 15 de novembre de 2011, preveu que correspon al Consell d'Administració de l'entitat designar el director gerent de la societat, a proposta de la presidenta del Consell d'Administració, amb naturalesa d'òrgan de direcció als efectes de l'article 20.4 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

El Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears, i nomena consellera de Presidència i Administracions Públiques la senyora Antònia Maria Estarellas Torrens.

L'article 2 del Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques exerceix les competències d'emergències i protecció civil mitjançant la Direcció General d'Emergències i Interior.

L'article 27.1 dels Estatuts de GEIBSAU estableix que la presidència del Consell d'Administració correspon al membre del Govern que sigui titular de la conselleria que tengui les competències en matèria d'emergències.

El passat 4 d'octubre de 2023, en la sessió del Consell d'Administració núm. 124 de GEIBSAU, els membres del Consell d'Administració varen acordar ratificar el nomenament de la senyora Ana Maria de Lluch Sureda Amorós com a directora gerent de GEIBSAU, càrrec que ocupa des del 23 de setembre de 2019.

Per això, i d'acord amb el que estableix l'article 21 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, s'ha de comunicar al Consell de Govern el nomenament de la directora gerent de GEIBSAU, la senyora Ana Maria de Lluch Sureda Amorós.

Per tant, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, en la sessió de 27 d'octubre de 2023, adoptà entre d'altres l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat del nomenament de la senyora Ana Maria de Lluch Sureda Amorós com a directora gerent de la societat mercantil pública Gestió d'Emergències de les Illes Balears, SAU (GEIBSAU).

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 27 d'octubre de 2023

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens