Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 675126
Acord del Consell de Govern de 27 d’octubre de 2023 pel qual es nomenen els membres del Jurat de Cessió d’Habitatges Desocupats, creat pel Decret 36/2019, de 10 de maig, pel qual es regulen els habitatges desocupats, el Registre d’habitatges desocupats de grans tenidors i el procediment de cessió obligatòria per part dels grans tenidors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Decret 36/2019, de 10 de maig, pel qual es regulen els habitatges desocupats, el Registre d'habitatges desocupats de grans tenidors i el procediment de cessió obligatòria per part dels grans tenidors, es va dictar en desplegament de la Llei 5/2018, de 19 de juny, de l'habitatge de les Illes Balears.

Aquest Decret crea, en l'article 22, el Jurat de Cessió d'Habitatges Desocupats, òrgan permanent adscrit a l'actual Conselleria de Habitatge, Territori i Mobilitat, de caràcter administratiu i sense personalitat jurídica. Correspon a aquest Jurat la taxació, el peritatge i la fixació del preu just en els expedients de cessió temporal de l'ús dels habitatges desocupats la titularitat dels quals sigui de grans tenidors, quan hi hagi discrepàncies amb relació al preu just.

Mitjançant l'Acord del Consell de Govern de 6 de març de 2023 (publicat en el BOIB núm. 29, de 7 de març de 2023) es nomenaren els membres del Jurat de Cessió d'Habitatges Desocupats, creat pel Decret 36/2019, de 10 de maig.

Entre els membres nomenats figura el senyor Manuel Bennassar Gutiérrez de la Concha, en representació del Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca, i dels de Menorca i Eivissa i Formentera. Atès que actualment el senyor Manuel Bennassar Gutiérrez de la Concha és el gerent de l'Institut Cartogràfic i Geogràfic de les Illes Balears (ICGIB), esdevé necessari designar com a vocal del Jurat una persona en representació del Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca, i dels de Menorca i Eivissa i Formentera.

Un cop dut a terme el tràmit d'audiència previst a l'article 24 del Decret 36/2019, de 10 de maig, resulta pertinent substituir el senyor Manuel Bennassar Gutiérrez de la Concha pel senyor Pablo Gomila García, arquitecte tècnic.

A més a més, es considera adient substituir el senyor Santiago Ribas González, en qualitat de tècnic facultatiu superior arquitecte al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per la senyora Maria Antònia Aguiló Segura, arquitecta que actualment presta serveis a l'Agència Tributària de les Illes Balears.

Per tot això, i a l'empara de l'article 24 del Decret 36/2019, de 10 de maig, pel qual es regulen els habitatges desocupats, el Registre d'habitatges desocupats de grans tenidors i el procediment de cessió obligatòria per part dels grans tenidors, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat, en la sessió de 27 d'octubre de 2023, adoptà entre d'altres l'Acord següent:

Primer. Modificar la composició del Jurat en els termes següents:

a) Substituir el senyor Manuel Bennassar Gutiérrez de la Concha pel senyor Pablo Gomila García, en representació del Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca, i dels de Menorca i Eivissa i Formentera.

b) Substituir el senyor Santiago Ribas González per la senyora Maria Antònia Aguiló Segura, en qualitat de tècnica facultativa superior arquitecta al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 27 d'octubre de 2023

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens