Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 674188
Aprovació provisional de la modificació puntual de l'Ordenança fiscal reguladora de l'impost sobre béns immobles

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Als efectes del que disposa l'article 17.2 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, que aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, es posa en coneixement general que a l'oficina d'Intervenció d'aquest Ajuntament romandrà a disposició del públic, per trenta dies a partir de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, l'expedient de modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de l'impost sobre béns immobles aprovada provisionalment per l'Ajuntament en sessió plenària de 26 d'octubre de 2023.

Els interessats que estiguin legitimats segons l'article 18 del Reial decret legislatiu 2/2004 podran examinar l'expedient i presentar les reclamacions que creguin oportunes en el termini d'exposició. Si no hi ha reclamacions, l'acord es considerarà definitiu. Si n'hi ha, la Corporació adoptarà l'acord definitiu procedent, resolent les reclamacions presentades i aprovant la redacció definitiva de l'Ordenança.

La documentació més rellevant es pot visualitzar en el Portal de Transparència de la seu electrònica

NORMATIVA/2.1. PROJECTES EN TRAMITACIÓ/APROVACIÓ PROVISIONAL ORDENANÇA FISCAL IBI

https://ajpollenca.sedelectronica.es/transparency/42c1f231-d08f-41f0-9948-7cadf7071659/

Per poder comprovar els immobles als quals se'ls hi aplica tipus diferenciats, heu de disposar del darrer rebut de l'Impost sobre béns immobles.

 

Pollença, a la data de la signatura electrònica (27 d'octubre de 2023)

El batle Martí March Cerdà