Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 674083
Modificació d’ordenances fiscals de l’ajuntament d’Inca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple, en sessió celebrada el dia 26 d'octubre de 2023 va aprovar inicialment acords relatius a les següents ordenances fiscals:

-   Modificació ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre béns immobles.

-  Modificació ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació del servei de retirada de vehicles i altres objectes de la via pública i la seva custòdia i immobilització.

-  Modificació ordenança fiscal reguladora de les taxes municipals per utilització privativa o aprofitament especial del subsòl, el sòl i la volada de la via pública o dels terrenys d'ús públic municipals.

- Modificació ordenança fiscal reguladora de la taxa per utilització privativa o aprofitaments especials constituïts al sòl, subsòl o vol de les vies públiques municipals, a favor d'empreses explotadores de serveis de subministraments que resultin d'interès general o afectin a la generalitat o a una part important del veïnat.

- Imposició ordenança fiscal reguladora de la taxa per l'ocupació de terrenys de titularitat pública local per bars, cafès, cafeteries i restaurants amb taules i cadires, amb finalitat lucrativa.

En compliment del que es disposa en l'article 17.2 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, s'exposa al públic els acords esmentats per termini de trenta dies a comptar des de l'endemà de la inserció d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província, perquè els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en el Departament de Gestió Tributària d'aquest Ajuntament situat a la plaça Espanya, núm. 1, de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores.

Si transcorregut aquest termini no s'haguessin presentat reclamacions, es considerarà definitivament l'esmentat acord, sense que calgui un nou acord plenari.

Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://incaciutat.sedelectronica.es].

 

(Signat electrònicament: 27 d'octubre de 2023)

El batle president Virgilio Moreno Sarrió