Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 673225
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es modifica la designació de part del tribunal qualificador del concurs oposició i concurs extraordinari per cobrir places vacants de personal estatutari fix de la categoria grup auxiliar administratiu de la funció administrativa del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 3 de desembre de 2022 es va publicar la Resolució d'1 de desembre del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es van aprovar les bases generals i el barem de mèrits que regeixen les convocatòries dels processos de selecció per mitjà de les modalitats de concurs oposició i concurs extraordinari, ambdues derivades de l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022 del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 157, de 3 de desembre de 2022).

2. El 20 de desembre de 2022 es van publicar les resolucions del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per les quals s'aproven i publiquen les convocatòries específiques dels diferents processos selectius, pel sistema de concurs extraordinari i/o concurs oposició, i es nomenen els tribunals qualificadors corresponents.

3. El 23 de gener de 2023, es va constituir el Tribunal de grup auxiliar administratiu de la funció administrativa del procediment selectiu. Tant la secretària suplent com la vocal suplent han presentat causes d'abstenció que es consideren justificades.

4. Atès el que s'ha exposat, es fa necessari designar noves persones com a vocal titular i suplent, a més de la secretària suplent, del Tribunal Qualificador de la categoria grup auxiliar administratiu de la funció, a fi de completar-lo.

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. La Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut, i les disposicions que la despleguen.

3. El Text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Modificar la designació de la vocalia titular i suplent, així com de la secretària suplent del Tribunal Qualificador del concurs extraordinari i concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria grup auxiliar administratiu de la funció administrativa, els integrants del qual figuren en les resolucions del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 9 de desembre de 2022 (BOIB núm. 165 de 20 de desembre de 2022).

2. Designar les persones que substitueixen aquelles que ja no figuren en la composició inicial del tribunal qualificador de la categoria esmentada, la relació de la qual figura en l'annex d'aquesta resolució.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el portal web del Servei de Salut de les Illes Balears i en la Seu Electrònica de l'Administració de la CAIB.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de la publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

Firmat electrònicament: 25 d'octubre de 2023

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears Per delegació de la consellera de Salut (BOIB núm. 112, de 12/08/2023) Javier Ureña Morales

 

ANNEX Persones que substitueixen aquelles que inicialment integraven el Tribunal Qualificador del concurs oposició i concurs extraordinari per cobrir places vacants de personal estatutari fix de la categoria grup auxiliar administratiu de la funció administrativa

  • Josep Llusar Camarelles substitueix Josep Xavier Comes Cano com a vocal titular.
  • Lorena Casajús Eito substitueix Josep Llusar Camarelles com a vocal suplent.
  • Lucía Jiménez Ribas substitueix Isabel Miró Aguiló com a secretària suplent.