Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'ESTUDIS BALEÀRICS

Núm. 673066
Resolució del president de l’Institut d’Estudis Baleàrics per la qual s’aprova la llista d’aspirants que han superat el procés d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de les dues especialitats de tècnic d’àrees (grup A) de l’Institut d’Estudis Baleàrics, i s’adjudiquen els llocs de feina corresponents

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució del president de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) de 21 de desembre de 2022 (BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022; correcció d'errades, BOIB núm. 22, de 18 de febrer de 2023), es va aprovar la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'IEB.

2. Els tribunals del procés esmentat, nomenats mitjançant la Resolució del president de l'IEB de 4 d'abril de 2023 (BOIB núm. 47, de 13 d'abril de 2023), després d'elaborar i publicar les llistes definitives amb les puntuacions obtingudes pels aspirants respectius, han elevat al president de l'IEB la proposta d'aspirants que han superat el procés selectiu del concurs, d'acord amb el punt 13.3 de les bases de la convocatòria.

Fonaments de dret

1. El Consell de Direcció de l'IEB va aprovar, en data de 25 de maig de 2022 (BOIB núm. 70, de 31 de maig de 2022), l'oferta pública d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'IEB, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

2. L'article 10.n) dels Estatuts de l'IEB, aprovats mitjançant el Decret 48/2018, de 21 de desembre (BOIB núm. 6, de 12 de gener de 2019), estableix que una de les funcions del president de l'IEB és dictar els actes que siguin necessaris per desenvolupar els acords del Consell de Direcció.

3. El punt 14.1 de l'annex 2 de la Resolució del president de l'Institut d'Estudis Baleàrics de 21 de desembre de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Institut d'Estudis Baleàrics (BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022; correcció d'errades, BOIB núm. 22, de 18 de febrer de 2023), disposa que el president de l'IEB, d'acord amb les propostes d'aspirants que han superat el procés selectiu del concurs elaborades pels diferents tribunals, ha de dictar una resolució per aprovar la llista d'aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits, la qual s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el lloc web de l'IEB, i ha de contenir l'adjudicació dels llocs de feina.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar, d'acord amb el que s'indica en l'annex, la llista d'aspirants que han superat el procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de les dues especialitats de tècnic d'àrees (grup A) de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), convocat per la Resolució del president de l'IEB de 21 de desembre de 2022, i adjudicar a aquestes persones els llocs de feina corresponents.

2. Informar que, d'acord amb els punts 14.2 i 14.3 de les bases de la convocatòria, les persones interessades han de formalitzar el contracte com a personal laboral fix de l'IEB de la categoria i especialitat corresponents, la signatura del qual s'ha de fer en el termini de tres dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sens perjudici de l'aplicació del que disposa el paràgraf segon de l'article 37 del Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

D'acord amb el punt 14.3 de les bases de la convocatòria, abans de la signatura del contracte del lloc adjudicat, la persona interessada ha de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni fa cap activitat en el sector públic dels que s'indiquen en l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. D'altra banda, si la persona interessada fa alguna activitat privada, incloses les de caràcter professional, ho ha de declarar en el termini de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la signatura del contracte a fi que l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o d'incompatibilitat.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als webs de l'IEB i a la Seu Electrònica de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el president de l'Institut d'Estudis Baleàrics en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 23 d'octubre de 2023)

El president de l'Institut d'Estudis Baleàrics Jaime Bauzá Mayol

 

ANNEX Llista d'aspirants que han superat el procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de les dues especialitats de tècnic d'àrees (grup A), de l'Institut d'Estudis Baleàrics, i adjudicació dels llocs de feina corresponents

Tècnic de grau superior / tècnic d'àrees

Llicenciatura o grau en traducció i interpretació + nivell C2 de català + nivell C2 d'anglès

Llinatges, nom

Document d'identitat

Punts

Garau Dueñas, Maria de les Neus

***0416**

60,50

Verger Aguilar, Victòria

***7489**

59,75

Tècnic de grau superior / tècnic d'àrees 

Llicenciatura o grau en filosofia i lletres o en filologia o en geografia i història o en filosofia o en sociologia o en traducció i interpretació + nivell C2 de català + nivell C2 d'anglès

Llinatges, nom

Document d'identitat

Punts

Ferré Freitas-Morna, Marta

***7916**

100

Garau Dueñas, Maria de les Neus

***0416**

60,50

Verger Aguilar, Victòria

***7489**

59,75