Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'ESTUDIS BALEÀRICS

Núm. 673054
Resolució del president de l’Institut d’Estudis Baleàrics per la qual es constitueix la borsa preferent de personal laboral temporal de les dues especialitats de tècnic d’àrees del grup A, derivada del procés d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l’Institut d’Estudis Baleàrics

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució del president de l'IEB de 21 de desembre de 2022 (BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022; correcció d'errades, BOIB núm. 22, de 18 de febrer de 2023), es va aprovar la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Institut d'Estudis Baleàrics.

2. En data 23 d'octubre de 2023, el president de l'IEB va dictar la Resolució per la qual s'aprova la llista d'aspirants que han superat el procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de les dues especialitats de tècnic d'àrees (grup A) de l'Institut d'Estudis Baleàrics, i s'adjudiquen els llocs de feina corresponents.

3. Per a les places esmentades en el punt anterior hi ha aspirants que reuneixen els requisits per poder formar part de les borses preferents de personal laboral temporal que, d'acord amb el punt 17 de les bases de la convocatòria, s'han de derivar del procés selectiu, atès que aquests aspirants no han superat el procés selectiu, no tenen la possibilitat de participar en el procés d'estabilització pel sistema de concurs oposició per no haver-hi places de la mateixa categoria i especialitat convocades per aquest sistema, i han declarat en l'autobarem disposar d'un mínim de deu punts.

4. D'acord amb el punt 17 de les bases de la convocatòria, els tribunals del procés, nomenats mitjançant la Resolució del president de l'IEB de 4 d'abril de 2023 (BOIB núm. 47, de 13 d'abril de 2023), han revisat i baremat els mèrits acreditats pels aspirants esmentats en el punt anterior, i han elaborat les llistes per ordre de puntuació obtinguda pels aspirants respectius que han assolit un mínim de deu punts.

Fonaments de dret

1. El Consell de Direcció de l'Institut d'Estudis Baleàrics va aprovar, en data de 25 de maig de 2022 (BOIB núm. 70, de 31 de maig de 2022), l'oferta pública d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'IEB, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

2. L'article 10.n) dels Estatuts de l'IEB, aprovats mitjançant el Decret 48/2018, de 21 de desembre (BOIB núm. 6, de 12 de gener de 2019), estableix que una de les funcions del president de l'IEB és dictar els actes que siguin necessaris per desenvolupar els acords del Consell de Direcció.

3. El punt 17 de l'annex 2 de la Resolució del president de l'Institut d'Estudis Baleàrics de 21 de desembre de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Institut d'Estudis Baleàrics (BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022; correcció d'errades, BOIB núm. 22, de 18 de febrer de 2023), disposa que les persones que hagin participat en el procediment, no hagin superat el procés selectiu i no tenguin la possibilitat de participar en el procés d'estabilització pel sistema de concurs oposició per no haver-hi places de la mateixa categoria i especialitat convocades per aquest sistema, s'han d'incloure en una borsa de personal laboral temporal de la corresponent categoria i especialitat en el qual hagin participat, sempre que arribin a un mínim de deu punts una vegada que els tribunals hagin revisat els mèrits acreditats. A més, estableix que aquesta borsa s'ha de publicar per ordre de puntuació i que ha de tenir caràcter preferent a qualsevol altra borsa ordinària i/o extraordinària vigent.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la constitució de la borsa preferent de personal laboral temporal de les dues especialitats de tècnic d'àrees del grup A, integrada pels aspirants que, havent participat en el procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places esmentades, no l'han superat, no tenen la possibilitat de participar en el procés d'estabilització pel sistema de concurs oposició per no haver-hi places de la mateixa categoria i especialitat convocades per aquest sistema, i disposen d'un mínim de deu punts en la valoració dels mèrits, revisats pels tribunals.

La composició de la borsa, amb l'ordre de prelació final, s'adjunta com a annex d'aquesta Resolució.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als webs de l'IEB i a la Seu Electrònica de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el president de l'Institut d'Estudis Baleàrics en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 24 d'octubre de 2023)

El president de l'Institut d'Estudis Baleàrics Jaime Bauzá Mayol

 

ANNEX Borsa preferent de personal laboral temporal de les dues especialitats de tècnic d'àrees del grup A, derivades del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Institut d'Estudis Baleàrics, convocat mitjançant la Resolució del president de l'Institut d'Estudis Baleàrics de 21 de desembre de 2022

Grup A

Tècnic de grau superior / tècnic d'àrees

Llicenciatura o grau en traducció i interpretació + nivell C2 de català + nivell C2 d'anglès

Llinatges, nom

Document d'identitat

Punts

Ordre

Verger Aguilar, Victòria

***7489**

59,75

1

Grup A

Tècnic de grau superior / tècnic d'àrees

Títol de llicenciatura o grau en filosofia i lletres o en filologia o en geografia i història o en filosofia o en sociologia o en traducció i interpretació + nivell C2 de català + nivell C2 d'anglès

Llinatges, nom

Document d'identitat

Punts

Ordre

Garau Dueñas, Maria de les Neus

***0416**

60,50

1

Verger Aguilar, Victòria

***7489**

59,75

2