Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES

Núm. 671658
Acord regulador del preu públic pel servei complementari d'alimentació per als i les alumnes matriculats del primer cicle d'educació infantil (0 a 3 anys), a les escoles municipals d'educació infantil de l'Ajuntament de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Adoptat per la Junta de Govern Local, en sessió extraordinària i urgent celebrada el 25 d'octubre de 2023, acord regulador del preu públic pel servei complementari d'alimentació per als i les alumnes matriculats del primer cicle d'educació infantil (0 a 3 anys), a les escoles municipals d'educació infantil de l'Ajuntament de Calvià, es publica el citat acord i el text íntegre, als efectes previstos a l'Art. 70.2 de la Llei 7/85, de 2 d'abril reguladora de les bases de règim local.

Contra el present acord, els interessats podran interposar a partir de la seva publicació en el BOIB, recurs contenciós administratiu en la forma i terminis que estableixen les normes reguladores d'aquesta Jurisdicció.

ACORD REGULADOR DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI COMPLEMENTARI D'ALIMENTACIÓ PER ALS ALUMNES MATRICULATS DEL PRIMER CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL (0 A 3 ANYS).

Article 1: fonament, concepte i objecte.-

De conformitat amb el previst a l'article 127, en relació amb l'article 41 i següents del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei d'hisendes locals, aquest Ajuntament estableix el preu públic per la prestació del servei complementari d'alimentació per als i les alumnes matriculats del primer cicle d'educació infantil (0 a 3 anys), el qual es regularà pel aquest Acord regulador.

Article 2: fet imposable.-

Constitueix el fet imposable d'aquest preu públic la prestació del servei complementari d'alimentació per als i les alumnes matriculats del primer cicle d'educació infantil (0 a 3 anys), a les escoles municipals d'educació infantil de l'Ajuntament de Calvià.

Article 3: obligats al pagament.-

Estan obligats al pagament els pares, mares, tutors o tutores legals dels i de les alumnes del primer cicle d'educació infantil (0 a 3 anys) que siguin persones beneficiàries del servei complementari d'alimentació.

Article 4: quantia.-

El preu públic regulat en aquest acord es fixa en la quantitat de NORANTA EUROS (90,00 €) per cada persona usuària.

Article 5: normes de gestió.-

1.- La percepció del preu públic fixat en aquest acord regulador, s'efectuarà preferentment mitjançant domiciliació bancària o bé mitjançant ingrés o transferència realitzats en el compte de l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques – IMEB-.

2.- Les tarifes mensuals es pagaran dins dels primers deu dies de cada mes.

3.- Les altes que es produeixin dins dels primers cinc dies del mes hauran d'abonar la tarifa mensual completa, i es pagarà dins dels primers deu dies següents. Les que es produeixin després del dia 5 de cada mes, es liquidaran aplicant la proporció corresponent.

4.- Les baixes en la prestació del servei s'han de notificar mitjançant escrit adreçat a la coordinadora de l'Escola Municipal d'Educació Infantil on el o la alumne estigui inscrit, al manco amb quinze dies d'antelació.

5.- Els deutes pels preus públics aquí regulats podran exigir-se pel procediment administratiu de constrenyiment, de conformitat amb l'article 46.3 del text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, i la norma de recaptació que sigui d'aplicació.

 

Article 6: legislació aplicable.-

Per tot allò no previst en aquest acord s'estarà a allò disposat en el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat per Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, la Llei 8/1989, de 13 d'abril, de Taxes i preus públics, aixió com a l'Ordenança general de recaptació aprovada per aquest Ajuntament.

Disposició final.-

Aquest acord regulador, que fou aprovat per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Calvlià, en data 25 d'octubre de 2023, entrarà en vigor el dia següent al de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i tendrà vigència fins que s'acordi la seva modificació o la seva derogació expressa.

 

Calvià, 25 d 'octubre de 2023

La tinenta de batle delegada de Serveis Generals, Informàtica, Comunicació, Transparència, Innovació, Qualitat, Coordinació Municipal i Educació (Decret 5431/2023 de 18 d'ctubre 2023) Isabel Bonet Saum