Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'INNOVACIÓ EMPRESARIAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 671040
Resolució de la directora general d'Indústria i Polígons Industrials sobre la denegació de la concessió de subvencions destinades a ajuts de xecs de consultoria per a la competitivitat industrial de les Illes Balears en matèria de digitalització, internacionalització i sostenibilitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El dia 16 de març de 2023 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 52 la convocatòria per a l'any 2023 d'ajuts de xecs de consultoria per a la competitivitat industrial de les Illes Balears en matèria de digitalització, internacionalització i sostenibilitat.

2. Les persones o entitats que figuren en l'annex varen presentar a l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears una sol·licitud de subvenció en el marc d'aquesta convocatòria.

3. El 7 de juliol de 2023, el tècnic de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears va examinar les sol·licituds i emetre informe desfavorable sobre les sol·licituds de subvenció descrites en l'annex per haver-se exhaurit el crèdit destinat al Programa I de la convocatòria.

4. El 15 de setembre de 2023 es va emetre proposta de resolució denegatòria de la directora gerent de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears (BOIB núm. 132, de 26 de setembre).

5. S'ha esgotat el termini de deu dies hàbils que es concedien per presentar al·legacions sense que n'hi hagin presentat.

Fonaments de dret

1. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

2. El Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

3. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

4. L'Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria de promoció industrial (BOIB núm. 52, de 17 d'abril de 2008).

5. L'article 9.10 de la convocatòria estableix que en cas de que s'esgoti el crèdit de la convocatòria, per a totes les sol·licituds que no hagin rebut concessió s'ha d'emetre una proposta de resolució col·lectiva que s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la seu electrònica de la CAIB (https://seuelectronica.caib.es), d'acord amb l'article 45.1.b) de la Llei 39/2015.

6. L'article 9.6 de la convocatòria disposa que en aplicació de l'article 9.3 de les bases regulades i de l'article 9.1 d'aquesta convocatòria, correspon al director general de Política Industrial emetre la resolució definitiva motivada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Denegar la concessió d'una subvenció a les persones/entitats que figuren en l'annex per haver-se exhaurit el crèdit destinat al Programa I «IDigital» de la convocatòria.

2. Declarar conclòs el procediment i, per tant, arxivar els expedients indicats a l'annex.

3. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Empresa, Ocupació i Energia en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació de la resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en data de la firma electrònica (19 d'octubre de 2023)

La directora general d'Indústria i Polígons Industrials Ingrid Liliana de la Fuente Loof