Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 623908
Aprovació de l’Addenda que modifica el Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d’Eivissa i la Federació Empresarial de la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera (PIMEEF) per al finançament de despeses d’estructura i actuacions de l’any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, en sessió ordinària de data 8 de setembre de 2023, va aprovar la següent proposta de la consellera executiva del Departament de Promoció Econòmica, Cooperació Municipal i Recursos Humans:

“(...)

PRIMER.- APROVAR i subscriure d'Addenda al Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i la Federació Empresarial de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera (PIMEEF) per al finançament de despeses d'estructura i actuacions de l'any 2023 que consta a l'expedient (exp. 2023/00004149Z amb CSV núm. 14615534433353057762).

SEGON.- PUBLICAR la present Addenda en el Butlletí oficial de les Illes Balears (BOIB) i a la Base Nacional de Dades de Subvencions (BNDS), una vegada s'hagi aprovat, de conformitat amb allò establert a l'article 18 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al Portal de transparència del Consell Insular d'Eivissa (http://transparencia.conselldeivissa.info), de conformitat amb l'establert als articles 5.4 i 8.1 de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

(...)

Eivissa,  28 de setembre de 2023

El cap de secció del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni José Vicente Garibo Redolat

 

Addenda al conveni específic entre el Consell Insular d'Eivissa i la Federació Empresarial de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera (en endavant PIMEEF) per a la dinamització del comerç local, per a l'exercici 2023

Parts

Vicente Marí Torres, president del Consell Insular d'Eivissa per nomenament del Ple de 5 de juliol de 2019, actuant en nom i representació d'aquesta institució, de conformitat amb el que disposen l'article 52 del Reglament orgànic del Consell Insular d'Eivissa, l'article 34 de la Llei 7/1985, de 2 de abril, reguladora de les bases del règim local (LBRL) i l'article 33.i) de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, assistit pel secretari general accidental d'aquesta Corporació, en exercici de les seues funcions de fe pública que li atribueix l'article 92 bis de la LBRL.

Alfonso Rojo Serrano, DNI 41445514C, president de la Federació Empresarial de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera (en endavant PIMEEF), amb CIF núm. V07103880, d'acord amb el nomenament de data 6 d'octubre de 2020 mitjançant Assemblea General Extraordinària, en exercici de les facultats atribuïdes per l'article 21 dels Estatuts d'aquesta associació.

Antecedents

1. En data 9 de maig de 2023, es va formalitzar el Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i la PIMEEF, que consta a l'expedient amb CSV número 14615534504645732645, aprovat per acord del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, en sessió de data 5 de maig de 2023.

2. El conveni preveu el pagament anticipat del 50 % de quantitat concedida en dos vegades: el 50 % una vegada formalitzat el present conveni, i realitzats els actes administratius pertinents per a l'abonament indicat, i que es justificarà fins el dia 30 de setembre de 2023, el 50 % restant una vegada justificada l'activitat objecte del primer anticipi i fins el dia 15 de novembre de 2023, de conformitat amb el previst a la base 23 de les Bases d'execució de Pressupost General Integrat del Consell Insular d'Eivissa de l'exercici 2023 i en relació amb l'establert a l'article 34.4 de la LGS.

Per tal motiu en data 2 de juny de 2023, mitjançant resolució núm. 2023000088 de la consellera executiva del Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal es va aprovar el primer pagament del Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa per import de 45.000 €.

3. En la clàusula setena del conveni s'especifica que el termini per a justificar el primer pagament anticipat finalitzarà el 30 de setembre de 2023 (dia inclòs) per a actuacions realitzades i pagades entre la data de formalització del present conveni fins al 15 de setembre de 2023.

4. A l'apartat 3.4 relatiu a Ponències, Fòrums, Jornades Formatives i Congressos de la memòria d'actuacions del Conveni, que consta com a annex I, concretament a l'apartat 3.4.2, es troba l'actuació Congrés sobre el Paper de la Dona al Sector Empresarial, en el s'indica que motivat per la creació recent de l'Associació de Dones Directives, Empresàries i Emprenedores, es planteja la creació d'un congrés per analitzar el paper de la dona al sector empresarial.

5. En data 22 d'agost de 2023, (NRGE 2023024129) el president de PIMEEF presenta una proposta de modificació del referit conveni entre el Consell Insular d'Eivissa i la Federació Empresarial de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera (Pimeef).

La referida proposta indica una problemàtica diversa, que ha suposat que no han pogut desenvolupar accions que tenien previstes iniciar en el conveni durant l'estiu, realitzar la despesa i poder-la justificar abans del dia 15 de setembre i per tant sol·liciten s'ampliï el termini per a poder justificar el primer pagament fins el dia 30 de novembre de 2023.

Així mateix indiquen que en relació a l'actuació del conveni, de realització d'un únic congres sobre el paper en el sector empresarial, seria més interessant organitzar varies jornades sobre el paper de la dona en el sector empresarial amb taules col·loqui.

Les parts es reconeixen mútuament la capacitat legal necessària per formalitzar aquesta Addenda al Conveni de col·laboració signat, d'acord amb les següents:

Clàusules

Primera

1.1 Modificar el Conveni en el sentit següent:

A la clàusula setena. Termini i forma de justificació

1. On diu

- El termini per justificar el primer pagament anticipat finalitzarà el 30 de setembre de 2023 (dia inclòs) per a actuacions realitzades entre la data de formalització del present conveni fins al 15 de setembre de 2023.

Ha de dir:

- El termini per justificar el primer pagament anticipat finalitzarà el 15 de novembre de 2023 (dia inclòs) per a actuacions realitzades entre la data de formalització del present conveni fins el 30 d'octubre de 2023.

A l'annex I del Conveni:

On diu

3.4.2 CONGRÉS SOBRE EL PAPER DE LA DONA AL SECTOR EMPRESARIAL

Arran de la creació recent de l'Associació de Dones Directives, Empresàries i Emprenedores, es planteja la creació d'un congrés per analitzar el paper de la dona al sector empresarial. Si bé no hi ha noms del congrés, l'objectiu és posar en relleu el paper de la dona actualment i en el futur al món empresarial.

Ha de dir:

3.4.2 JORNADES SOBRE EL PAPER DE LA DONA AL SECTOR EMPRESARIAL

Arran de la creació recent de l'Associació de Dones Directives, Empresàries i Emprenedores, es planteja la realització de jornades per analitzar el paper de la dona al sector empresarial. Si bé no hi ha noms de les jornades, l'objectiu és posar en relleu el paper de la dona actualment i en el futur al món empresarial.

Les mencions al pressupost del conveni en relació al present congrés, s'ha d'entendre referides a les jornades.

Segona

El Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i la PIMEEF, que consta a l'expedient amb CSV número 14615534504645732645, aprovat per acord del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, en sessió de data 5 de maig de 2023 i formalitzat en data 9 de maig de 2023, únicament es veurà modificat en les clàusules especificades en la present Addenda, mantenint la resta del Conveni, la seva redacció i sentit inicials.

Tercera

Aquesta Addenda entrarà en vigor el mateix dia de la seva signatura.

I, en mostra de conformitat, signant la present Addenda a la data de la signatura electrònica.

 

Pel Consell Insular d'Eivissa                          Per la PIMEEF                        

Vicente Marí Torres                                        Alfonso Rojo Serrano