Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 621977
Modificació parcial dels Estatuts de la Federació Balear de Caça

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 97.6 de la Llei 2/2023, de 7 de febrer, de l'activitat física i l'esport de les Illes Balears estableix que els estatuts de les federacions esportives, com també les seves modificacions -una vegada que els ha ratificat l'administració esportiva del Govern de les Illes Balears- s'inscriuran en el Registre d'Entitats Esportives de les Illes Balears.

El 15 de setembre de 2023, el director general d'Esports va dictar la Resolució per la qual es ratifica la modificació dels articles 2.1; 4.2.1b); 28; 88; 19; 22.a); 24 i 42 c) dels Estatuts de la Federació Balear de Caça aprovats per l'Assemblea General en la sessió extraordinària de 8 de juliol de 2023.

Informar que tot i que la Federació Balear de Caça hagi procedit a actualitzar les referències a la Llei 2/2023 no es té per adaptat tot l'articulat dels Estatuts a la legislació vigent.

La Resolució del director general d'Esports de 15 de setembre de 2023 queda incorporada com a annex del text refós dels Estatuts ratificat pel conseller de Turisme i Esports el 9 d'octubre de 2012 modificat mitjançant Resolució del conseller de Turisme i Esports de 17 de juliol de 2014.

Aquesta modificació dels Estatuts entra en vigor l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Els Estatuts han d'estar permanentment accessibles en la pàgina web de la federació, sense perjudici de qualsevol altre mitjà que n'asseguri la publicitat.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (21 de setembre de 2023)

El director general d'Esports Joan Antoni Ramonell Miralles